Noutati :

Poze cu Monica Birladeanu goala! Bobby Paunescu a postat fotografii cu Monica dezbracata pe Facebook

25 octombrie, 2012 - 10:45 AM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
1

Dupa ce in urma cu cateva luni isi anuntasera despartirea, actrita Monica Birladeanu si omul de afaceri Bobby Paunescu sunt suspectati ca s-au impacat.

Aceasta si pentru ca business-man-ul a postat pe Facebook mai multe fotografii in care apare silueta unei femei goale care pare sa fie fosta lui iubita.

„Fantomele exista. O fantoma de Holloween m-a vizitat in casa mea din Hollywood”, a scris Bobby Paunescu pe site-ul de socializare Facebook, unde a postat fotografiile.

Dupa toate semnalmentele, pare sa fie vorba de Monica Birladeanu, fosta iubită a producatorului si una dintre cele mai sexy romance, noteaza Libertatea.ro. Chiar daca imaginile nu sunt foarte clare, afaceristul a avut grija sa o si eticheteze pe tanara ca fiind Monica.

Actrita Monica Barladeanu si omul de afaceri Bobby Paunescu s-au despartit in urma cu 3 luni, anuntand vestea tot pe reteaua de socializare Facebook.

Dragi prieteni, desi suntem absolut hotarati sa lucram in continuare impreuna asa cum am facut-o si pana acum, prietenii vostri, Monica si Bobby, nu mai formeaza, din pacate, un cuplu. Ne-am bucura mult daca ati trata acest moment cu aceeasi sensibilitate si discretie cu care o face James, fiinta care intelege cel mai din adanc indestructibila noastra comuniune interioara„, au scris cei doi pe Facebook in vara.

Monica si Bobby s-au cunoscut la inceputul anilor 2000. Cei doi au recunoscut ca sunt impreuna in 2004, desi se vehicula de prin 2001 ca frumoasa actrita si regizorul formeaza un cuplu.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Cum de a reusit sa o pozeze