Cer ajutorul populatiei. Poze cu chipul fetitei gasita moarta la Arad, anchetatorii incearca sa-i afle identitatea. Cadavrul a fost incendiat cel mai probabil cu benzina

ARAD. Incercari disperate pentru aflarea identitatii. Anchetatorii cer ajutorul populatiei.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arad au facut publice fotografii cu fata si profilul fetitei gasita moarta langa un cimitir si au constatat ca decesul a survenit in urma unui posibil unui traumatism cranio-cerebral acut. De asemenea, decesul a avut loc cu 24-48 de ore inaintea gasirii cadavrului, iar pentru arderea trupului fetitei de 5-6 ani ar fi folosit un combustibil.

CITESTE SI: Descoperire socanta in vestul tarii. Cadavrul fara picioare al unui copil gasit langa un cimitir 

CITESTE SI: A fost stabilita cauza mortii fetitei al carei trup a fost gasit langa un cimitir din Arad. Anchetatorii merg pe trei ipoteze

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arad a fost sesizat despre faptul ca, in municipiul Arad, in cartierul Bujac, in vecinatatea cimitirului, pe un drum laturalnic – agricol, a fost identificat un fragment dintr-un membru inferior drept, de natura umana, partial carbonizat si ca despre acest eveniment au fost anuntati prin serviciul SNUAU 112, lucratorii de politie judiciara din cadrul P.M.Arad – Sectia 1 Urbana Vlaicu. Dupa ce au ajuns la fata locului, acestia au constatat ca cele sesizate se confirma, anuntand echipa operativa din cadrul I.P.J.Arad – S.I.C”, se arata intr-un comunicat de presa, deluni, al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad.

La aproximativ 50 de metri de locul unde a fost gasit piciorul copilului a fost identificat si cadavrul acesteia.

Acestia ajunsi la fata locului, dupa izolarea locului faptei si primele verificari efectuate, la o distanta de aproximativ 50 metri de locul in care a fost gasita laba piciorului, a fost identificat si cadavrul, care prezenta urme de carbonizare in parte inferioara si lipsa membrelor inferioare. Zona in care a fost descoperit cadavrul a prezentat urmele unei incendieri”, se mai arata in comunicat.

Politistii au marcat locul faptei, iar cazul a fost preluat de un procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad.

In cauza s-a inceput urmarirea penala „in rem” sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor, profanarea de cadavre sau morminte, privind concursul real de infractiuni. Prin ordonanta din data de 01.11.2021 s-a dispus extinderea cercetarilor privind infractiunea de violenta in familie si profanare de cadavre sau morminte. S-a intocmit procesul-verbal de cercetare la fata locului, cu precizarea ca datorita intunericului aceasta a fost intrerupta si continuata in data de 31.10.2021. De la fata locului au fost prelevate mai multe urme, respectiv: depozit subunghial de la ambele maini cat si laba piciorului drept; un fir de par de cca. 22 cm, identificat in pumnul inchis al mainii drepte; articolele de imbracaminte, partial afectate de foc; elastic pentru prinderea parului; piese osoase carbonizate, cat si material carbonizat aflat sub cadavru, toate acestea fiind descrise in procesul-verbal intocmit cu ocazia cercetarii la fata locului”, se mai arata in comunicat.

Procurorii au dispus efectuarea autopsiei cadavrului inca neidentificat

În urma efectuarii autopsiei medico-legale la care au participat si organele de cercetare penala delegate in cauza s-a stabilit de catre medicul legist ca victima este de sex feminin, cu varsta cuprinsa intre 5-6 ani, ca moartea a fost violenta si s-a datorat posibil unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenta unui hematom subdural, data mortii dateaza cu 24-48 ore anterior gasirii cadavrului”, transmite Parchetul de pe langa Tribunalul Arad.

Politistii fac cercetari pentru identificarea victimei si fac verificari inclusiv in centrele DGASPC.

Atat cu ocazia cercetarii la fata locului cat si dupa reluarea acestora, existand suspiciuni ca s-a folosit un accelerator pentru producerea incendiului, s-a dispus largirea zonei de cautare a unor eventuale recipiente a caror continut a fost folosit pentru incendiere. Urmarirea penala continua”, se mai arata in comunicat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. Doamne, Dumnezeule…. în ce societate trăim….

 2. Copilas nevinovat, imposibil de imaginat in ce chinuri s-a stins si ce a simtit pana in ultima ei clipa de viata in lumea asta urata si dezaxata. Criminalul va trebui inchis pe viata.

  • condamnat la moarte sau ajutat sa se sinucida

   • Ar plăti prea repede și prea ușor!

    • Exact, la idiotul ăla ar merita o moarte lentă și sadică tortură aia cu cușca șobolanului să fie mâncat de viu

 3. A fost identificata.