Noutati :

Poti deveni expert in accesare de bani europeni sau in achizitii! Noi serii de cursuri oferite de CCIA Timis

26 mai, 2016 - 03:15 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Pentru sfarsitul acestei luni si inceputul lunii iunie 2016, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala (DFPP) organizeaza la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr 22, noi serii ale urmatoarelor cursuri:

1.Curs Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europeana (COR 242213), 30 mai – 3 iunie 2016.

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa invete sa scrie si sa acceseze  proiecte cu finantare europeana dar si institutiilor si companiilor care doresc dezvoltare cu propriile forte prin atragerea de fonduri europene pentru finantarea proiectelor de perspectiva, respectiv membrilor echipei de proiect care, la finalul cursului, vor obtine competente / abilitati specifice, pentru un proiect de succes.
Cursul acopera tematica necesara pentru scrierea unei cereri de finantare si implementarea proiectului, indiferent de tipul de proiect sau sursa finantarii.
Traineri cu experienta in domeniu vor oferi consiliere si indrumare prin proceduri legislative, vor prezenta exemple de buna practica si vor raspunde intrebarilor si problemelor aferente tematicii.
Cu un puternic caracter practic si aplicativ, cursul da posibilitatea conceperii unui proiect viabil pornind de la scopul si obiectivele aplicantului.

2. Curs expert achizitii publice (Cod COR 214946), 30 mai – 6 iunie 2016

Cursul vizeaza instruirea si informarea persoanelor implicate in achizitii publice privind ultimele modificari legislative din domeniu.

Cu un puternic caracter interactiv, cursul se adreseaza atat autoritatilor contractante cat si celor care doresc sa participe la licitatii publice, in calitate de ofertanti. Prin participarea la cursul de utilizare SEAP, se vor deprinde abilitati in utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru realizarea achizitiilor directe, intr-un procent de cel putin 40% din valoarea totala a achizitiilor publice efectuate in cursul unui an. Fiecare sesiune teoretica va fi urmata de aplicatii practice. Cursul pentru ofertanti ofera oportunitati de dezvoltare pe piata achizitiilor publice prin participarea la procedurile de achizitie publica si incheierea de noi contracte cu institutiile publice inregistrate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.
Formator: Laurentiu Novacescu – practician, expert cu o bogata experienta in realizarea achizitiilor publice si in controlul acestora.

Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.
Cursul este autorizat de  Autoritatea Nationala pentru Calificari.

3. Curs practic Recrutare si selectie, 30 – 31 mai 2016

Cursul se adreseaza celor care doresc sa se formeze si sa se perfectioneze in acest domeniu, oferind participantilor o abordare practica a rolului Departamentului de Resurse Umane, prin formarea si dezvoltarea de cunostinte, abilitati si a competentelor specifice practicienilor din acest domeniu.
Cursul are ca obiectic prezentarea din perspectiva practica a principalelor functii, responsabilitati, obiective si instrumente ale Departamentului de Resurse Umane, in functie de realitatea din interiorul organizatiei, avand ca interes central procesul de recrutare si selectie. Vor fi prezintate atat tehnicile si metodele clasice folosite in procesul de recrutare si selectie cat si noile tendinte si directii de evolutie: Talent Pipelining & Scouting – Talent Acquisition – Technical Recruiting etc.
Cursul este proiectat astfel incat informatia sa fie transmisa interactiv, sub forma de exemple concrete, jocuri de rol, scenariu, dezbatere, dialog, studiu de caz, simulare, interviu, brainstorming, storyboard.
Cursul este sustinut de un trainer acreditat international, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul RU in companii din tara si strainatate, specialist Recrutare si Selectie, psiholog in psihologia muncii si organizationala, manager Resurse Umane.

La finalul cursului, participantii primesc un Certificat de Participare care atesta dobandirea de cunostinte, abilitati si competente specifice.
De asemenea, fiecare participant va primi profilul personal rezultat in urma evaluarii psihometrice.

Diplomele se elibereaza in maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.
Pretul cursurilor este achitabil in doua rate iar membrii CCIAT beneficiaza de 10% reducere, conform Ghidului Serviciilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...