Noutati :

Postul de televiziune Romania TV nu mai are dreptul sa foloseasca marca RTV si risca sa iasa din grila de programe!

7 august, 2013 - 06:24 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Disputa dintre televiziunile de stiri Realitatea TV si Romania TV a fost transata de Tribunalul Bucuresti, care a dispus suspendarea utilizarii marcii RTV de catre Romania TV pana la solutionarea irevocabila a cauzei.

In sentinta Tribunalului Bucuresti se arata ca: „In baza articolului 581 Cod procedura civila rap la art 149 din Legea 85-2006, admite cererea formulata de debitoarea Realitatea Media SA, astfel cum a fost precizata in cvontradictoriu cu paratii SC Ridzone Computers SRL, SC RTV Satellite Net SRL, SC RCS & RDS SA,SC Romtelecom SA, SC UPC Romania SRL si Consiliul National al Audiovizualului, dispune suspendarea utilizarii de catre paratii SC Ridzone Computers SRL si SC RTV Satellite Net SRL a marcii RTV si a marcii NOI FACEM REALITATEA, pana la solutionarea irevocabila a dosarului nr 29690/3/2013. Pe perioada suspendarii utilizarii marcii RTV de catre parati, se va asigura difuzarea programului TV pe frecventa apartinand debitoarei SC REALITATEA MEDIA SA. Dispune si inscrierea mentiunilor de opozabilitate la OSIM si CNA”

In aceste conditii, postul Romania TV, detinut de Sebastian Ghita este nevoit sa emita sub o alta sigla, iar rivalul Cozmin Gusa a anuntat deja ca pe actuala frecventa va emite un alt canal din trustul Realitatea TV.

Mai multe detalii AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...