Noutati :

Porneste CURATENIA de TOAMNA la Timisoara! Cand vin masinile RETIM pe strada ta? Iata programul complet!

17 octombrie, 2016 - 10:19 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Ca in fiecare toamna, la Timisoara porneste campania de curatenie, iar proprietarii de imobile pot sa inceapa pregatirile. Masinile RETIM vor trece pe fiecare strada, dupa un program riguros pe care timisorenii sunt rugati sa il respecte intocmai.

In 24 octombrie demareaza acțiunea ecologica de curatenie generala de toamna organizata de Primaria Timisoara in colaborare cu RETIM Ecologic Service SA.

Campania se va desfasura in perioada 24 octombrie – 08 noiembrie dupa cum urmeaza:

– 24-30 octombrie in zona situata la nord de canalul Bega
– 31 octombrie – 08 noiembrie in zona situata la sud de canalul Bega

Se colecteaza:

– obiecte de uz casnic si gospodaresc
– deseuri vegetale rezultate din curatarea arborilor de pe aliniamentele stradale si a spatiilor verzi din jurul imobilelor
– deseuri electrice, electronice si electrocasnice

Deseurile vegetale provenite din corectia ramurilor trebuie taiate la dimensiuni de maxim 1 metru lungime si legate in snopi pentru a facilita colectarea mai rapida.

NU se colecteaza:

– deseuri din lucrari de construcții si amenajari interioare (moloz, tigle, caramizi, faianta si gresie sparte, etc.)
– deseuri rezultate din curatarea pivnitelor si a podurilor
– deseuri periculoase (baterii auto, uleiuri uzate, baterii, neoane, becuri, etc.)
– deseuri spitalicesti (seringi, medicamente, etc.)
– deseuri chimice (lacuri, vopsele, etc.)
– sticla de geam, ambalaje de sticla

Deseurile de ambalaje de sticla (nu si sticla de geam sparta) se depun in recipientele tip clopot, special destinate acestui scop, care sunt amplasate in oras.

Deseurile se depun in ordine, la limita carosabilului, fara a impiedica circulatia, cu o zi inainte de ziua in care este programata colectarea pe zone si cartiere.

Deseurile NU se depun amestecat!

Vezi AICI programarea pe strazi, cu noile denumiri!

Vezi AICI PERIMETRELE de curatenie in Timisoara!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cea mai mare tiganie. Gramezi de mizerii aruncate pe marginea drumului care stau acolo zile intregi pana vine masina sa le ia (daca vine).
    Nu se pot pune containere din loc in loc unde sa arunce lumea civilizat ? Anul trecut erau pe Circumvalatiunii niste saltele imputite si o canapea care au stat acolo o saptamana.
    Sunt trotuare unde nu s-a mai maturat de luni de zile. Sub viaductul de pe Brediceanu, de la ultima inundatie (din august) au ramas acolo fel si fel de mizerii inclusiv ce a iesit din canale. Pe langa cladirea de vis a vis de piata de flori din 700 (in spatele statie de autobuz) sunt gunoaie neridicate de ani de zile. Si aici vorbim de zona centrala, nu de perifierie. Oras de 5 stele.

  2. Ia mai vezi matale ce-o fi prin Oltenia ta. De ce nu-ti faci timp sa dai o raita print sud, acolo sa vezi curatenie de 5 stele. In Timisoara era mult mai curat pana sa veniti voi, oltenii! Nu ne mai scapam de gunoaie 🙁