Noutati :

Porneste curatenia de primavara la Timisoara, de luni! Iata cand ajung masinile RETIM pe strada ta!

3 aprilie, 2016 - 09:47 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Primaria Timisoara si RETIM Ecologic Service SA organizeaza in perioada 04 – 19 aprilie 2016 traditionala campanie de curatenie generala de primavara.

Ca de fiecare data, in prima saptamana, 4 – 10 aprilie, se actioneaza in zona situata la nord de Canalul Bega, iar incepand din 11 aprilie se va actiona in zona situata la sud de Canalul Bega.

Este interzisa scoaterea si depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic si gospodaresc, a deseurilor vegetale rezultate din curatirea arborilor de pe aliniamentele stradale si a spatiilor verzi din jurul imobilelor mai devreme de o zi fata de cea in care este programata colectarea. De asemenea, e interzisa depunerea deseurilor dupa ziua in care este programata colectarea in zonele si cartierele din Timisoara. Lista strazilor si zilele, in care sunt programate, o gasiti mai jos!

Proprietarilor de imobile (case individuale), asociatiilor de proprietari/locatari, institutiilor publice, agentilor economici le revine obligatia sa depuna in ordine, la bordura carosabilului, fara a impiedica circulatia, resturile provenite din taieri de corectie, ramuri taiate la dimensiuni de maxim 1 metru si legate in snopi, deseurile si obiectele ce se colecteaza in cadrul campaniei ecologice de primavara.

Se interzice proprietarilor de imobile (case individuale), asociatiilor de proprietari/locatari, institutiilor publice, agentilor economici scoaterea si depozitarea pe domeniul public in cadrul curateniei generale de primavara a deseurilor rezultate din amenajari interioare si a deseurilor rezultate din curatirea pivnitelor si a podurilor (moloz, praf de carbune, tigle, caramizi, faianta si gresie sparte).

Nerespectarea prevederilor legale se sanctioneaza contraventional cu amenda de la 500 – 1.000 lei pentru persoane fizice si de la 1.000 – 2.000 pentru persoane juridice.

Click AICI si vezi cand vin masinile Retim pe strada ta!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. OK, dar in localitatile din jurul Timisoarei ?