Pornesc ‘Trenurile Soarelui’ spre litoral. Unul pleaca din Timisoara

TIMISOARA. Timisorenii care vor sa isi petreaca concediul la Marea Neagra pot calatori si cu trenul, de la jumatatea lunii iunie.

CFR Calatori va pune in circulatie 30 de trenuri ce vor asigura zilnic legaturi directe din toata tara cu statiunile de pe Litoral, dar si cu Delta Dunarii.

Interregio 1992 este trenul care va pleca din Timisoara la 17:51. Garnitura ajunge la Constanta la 7:22 a doua zi dimineata, la 8:20 urmeaza sa fie in Eforie Nord, la 8:29 in Eforie Sud, 8:46 in Costinesti, 8:58 in Costinesti Tabara, 9:15 in Neptun halta, 9:20 la Neptun si 9:28 la Mangalia, care este statie finala.

Trenul IR 1992 va circula in perioada 14/15 iunie – 7/8 septembrie.

Programul complet al trenurilor spre Marea Neagra il puteti consulta AICI.

Garnitura de intoarcere este IR 1990 si pleaca din Mangalia la 19:47, pe traseul Neptun(20:01) – Neptun Halta(20:07) – Constinesti Tabara(20:21) – Costinesti(20:27) – Eforie Sud(20:43) – Eforie Nord(20:53) – Constanta(21:15). Sosirea la Timisoara este programata a doua zi dimineata la 10:43. De la Caransebes o parte din vagoane se vor desprinde, vor fi preluate de o alta locomotiva si vor merge catre Resita, unde sosirea este programata la 10:29.

Programul complet al trenurilor care vin dinspre litoral il puteti consulta AICI.

Toate trenurile InterRegio estivale au in compunere vagoane clasa climatizate, dotate cu prize electrice pentru incarcarea bateriei laptop-ului sau a telefonului mobil, toalete ecologice, usi de acces si intermediare semiautomate. Majoritatea vagoanelor sunt modernizate (reconstruite integral) in ultimii 14 ani. De asemenea, trenurile cu parcurs lung au in compunere vagoane cuseta si vagoane de dormit.

Biletele la trenurile CFR Calatori sunt accesibile tuturor prin gama variata de oferte comerciale. Acestea sunt prezentate in detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la sectiunea Trafic intern/ Oferte si Facilitati. Pentru serviciile cuprinse in programul special estival sunt valabile toate facilitatile de calatorie acordate prin actele normative in vigoare.

De asemenea, calatorii pot beneficia de reduceri precum: 10% reducere din tariful de transport la cumpararea unui bilet cu oferta dus-intors; o reducere de pana la 10% din tariful de transport la cumpararea cu anticipatie, 25% la cumpararea in baza cardului TrenPlus. Elevii beneficiaza de gratuitate, iar studentii de 90% reducere la calatoria in vagoanele clasa a 2-a.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. De ce ati pleca tocmai acolo?