Noutati :

Pornesc primele ajutoare in zonele afectate de inundatii! Primarii din Timis, in sprijinul celor napastuiti

1 august, 2014 - 02:56 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: SOCIAL
1

Primarii Aliantei Crestin Liberale din Timis vor trimite un transport cu ajutoare in zona Gataia, acolo unde inundatiile au facut prapad prin gospodariile oamenilor. Primarul din Gataia a facut o lista cu lucruri de prima necesitate, iar colegii lui le vor aduna si le vor pune la dispozitia celor loviti de soarta.

Gataia si localitatile apartinatoare, Semlacu Mare, Semlacu Mic si Percosova au fost crunt lovite de inundatii. Sute de persoane au fost evacuate,  petrecandu-si noaptea la rude sau la internate si gradinita.

„Primarii aliantei noastre, sub directa indurmare a domnului primar Gheorghe Nastor de la Gottlob, au hotarat sa ajutam zona afectata de inundatii. Am vorbit de mai multe ori cu primarul de la Gataia si vom dona in zona respectiva apa minerala, paine, tot ce este nevoie. Primarul din Gataia, domul Cozarov, a facut o lista cu ce au nevoie in acest moment si vom trimite un transport spre Gataia si spre zonele inundate. Practic, este o dorinta a primarilor nostrii de a-si ajuta colegii si oamenii din zona in aceste momente dificile , a declarat Constantin Ostaficiuc, copresedintele Aliantei Crestin-Liberale Timis.

In judetul Timis au fost afectate de inundatii 18 localitati si 2 drumuri judetene.  Pagubele cele mai insemnate s-au inregistrat in localitatile Gataia, Semlacul Mare si Semlacul Mic, unde echipajele de interventie actioneaza inca pentru evacuarea apelor si protejarea gospodariilor cu saci cu nisip.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Unde este un centru de colectare in Timisoara, pentru cei care vor sa ajute?