Noutati :

Pornesc inscrierile in prima etapa a Programului Rabla pentru Electrocasnice. Care este valoarea voucherelor

24 iunie, 2022 - 08:53 AM
Autor: Redactie      
Categorie: NATIONAL
1

Persoanele fizice se pot inscrie incepand de vineri, ora 10:00, in prima etapa a Programului Rabla pentru Electrocasnice, pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte masinile de spalat rufe, masinile de spalat vase si frigiderele/congelatoarele, anunta Administratia Fondului pentru Mediu.

CITESTE SI: Vom merge cu trenul cu viteze de pana la 160 km/h. Incepe modernizarea primului tronson de cale ferata de pe Caransebes – Lugoj – Timisoara – Arad, cu bani prin PNRR 

Bugetul primei etape este de 25 milioane de lei, iar selectia voucherelor se face in perioada 24 iunie 2022, ora 10:00 – 30 iunie 2022, ora 23:59 sau pana la epuizarea bugetului.

In prima etapa, se acorda vouchere pentru achizitionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, dupa cum urmeaza: 400 de lei pentru maşini de spalat rufe, inclusiv cu uscator, avand cel putin noua clasa energetica C; 400 de lei pentru maşini de spalat vase avand cel putin noua clasa energetica D şi 400 de lei pentru categoria frigidere/ combine frigorifice/ lazi frigorifice/ congelatoare avand cel putin noua clasa energetica E.

Perioada de derulare a unei etape de selectie a voucherelor este de 7 zile sau pana la epuizarea bugetului alocat etapei respective.

Dupa publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitantii se vor prezenta la unul dintre comerciantii validati, de unde vor achizitiona echipamentul dorit.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Asta e o farsă a Guvernului pusă la cale cu firmele. Se scot la vânzare produse altfel nu sau deloc vandabile. De vrei ceva anume, de calitate, nu este în program. Eu unul m-am convins.