Noutati :

Pompieri de la Timisoara intervin la granita cu Ucraina si Moldova

3 martie, 2022 - 10:05 AM
Autor: Redactie      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Mobilizare importanta a fortelor din adrul IGSU la granita cu Ucraina si Republica Moldova. Peste 200 de pompieri salvatori acorda sprijin echipajelor operative din cele 8 judete de la frontiera si actioneaza pentru buna gestionare a crizei refugiatilor.

Pentru acoperirea eficienta a misiunilor din teren generate de dinamica fluxului de cetateni sositi in Romania din zona de conflict, inspectorul general al IGSU, general-locotenent Dan-Paul Iamandi, a dispus trimiterea taberelor mobile aflate in rezerva operativa a 15 inspectorate judetene pentru situatii de urgenta, intre care si Timis, in sprijinul resurselor deja existente in zonele de granita.

Acestea vor fi operationalizate in functie de necesitati.

Completul poate asigura conditii de cazare si hranire pentru 201 persoane, fiecare tabara fiind prevazuta cu corturi, paturi pliante, sisteme de climatizare si de iluminat, saci de dormit, europubele si plase pentru asigurarea/ dirijarea circuitului persoanelor, precum si o bucatarie rulanta.

IGSU are in dotare 39 tabere mobile pentru sinistrati, cu o capacitate de 201 locuri/tabara. La nevoie acestea pot fi dislocate din alte judete catre zonele care necesita suplimentarea unor astfel de unitati.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...