Noutati :

Politistii locali se iau de cei care nu si-au curatat trotuarele la Timisoara

17 decembrie, 2018 - 11:43 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: EVENIMENT
4

TIMISOARA. Zapada cazuta peste Timisoara i-a scos in strada si pe politistii locali, care au vrut sa se asigure ca si timisorenii ies la lopata si indeparteaza nametii din fata blocurilor si caselor.

CITESTE SI: Au lucrat sub ninsoare deasa si au asigurat alimentarea cu apa in Timisoara, dar si cu energie electrica a unor comune

In cele doua zile de weekend oamenii legii au inmanat nu mai putin de 325 de somatii celor care nu si-au indepartat zapada din fata proprietatilor. Majoritatea somatiilor le-au primit societatile comerciale atat cele din zona centrala, cat si cele din Calea Sagului – Dambovita, Complexul Studentesc, Calea Buziasului, zona Badea Cartan – Traian – Stefan cel Mare, Circumvalatiunii, Calea Aradului.

Cum in weekend multi timisoreni au fost plecati din oras, politistii locali nu au aplicat direct amenzi, insa in cazul in care cei care au primit somatie nu se vor conforma, vor urma si sanctiunile.

Timisorenii au obligatia de a indeparta zapada sau gheata depusa in fata locuintelor, dar si a turturilor care apar la stresinile caselor. De asemenea, oamenii au obligatia de a arunca material antiderapant in fata caselor in cazul formarii de polei.

Cei care nu se conformeaza vor primi amenzi cuprinse intre 500 si 1000 de lei, pentru persoane fizice, in timp ce firmele vor fi sanctionate cu sume cuprinse intre 1500 si 2500 de lei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Este normal ca fiecare sa isi curete zapada din fata casei.
    Dar cum poti sa vii sa amendezi pe cineva ca nu a curatat zapada, cand 3 metri mai incolo, pe strada/carosabil nu s-a curatat nimic si nici material antiderapant nu s-a aruncat?
    Sunt sute de strazi in oras pe care nu se poate circula.

  2. La mine in cartier (Soarelui) sunt curatate toate trotuarele si nici o strada. Credeti ca o sa-si dea Primaria amenzi ei insasi?

  3. Bv. M. Viteazu 2, 6, 8, … si strazile riverane la care atat trotuarele cat si mijlocu drumuli au ramas „uitate”.

  4. Ha, ha, ha! Acum 2 zile, un cetatean curata trotuarul din fata casei si arunca zapada în parcul de lânga casa. Trece o masina a politiei si chiar se si opreste. Au vrut sa amendeze cetateanul pe motiv ca „arunca zapada pe spatiul verde”!!! Dupa diverse discutii echipajul a renuntat la amenda si au plecat. Daca aveam telefonul la mine faceam un video. Ce spuneti?