Noutati :

Politistii locali s-au revarsat in Gara de Nord din Timisoara unde impart amenzi si somatii pentru gunoaie

28 februarie, 2014 - 10:28 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Dupa ce primarul Nicolae Robu a descoperit ca este mizerie in zona Garii de Nord Timisoara, iar la inceputul acestei saptamani a si facut o vizita in statie, in salile de asteptare si pe peroane, politistii locali si-au notat indicatiile si au trecut la treaba. Impart cu darnicie amenzi ori, dupa caz, somatii.

Astfel, Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA Bucuresti – Sucursala Centrul Regional de Exploatare, intretinere si Reparatii CF Timisoara a primit somatie sa se apuce de operatiuni de curatenie si reparatii la cladirile din Gara de Nord. Trebuie sa isi spele geamurile si sa faca dezinfectie.

De-a lungul cailor ferate, la inceputul saptamanii politistii locali au descoperit gunoaie aruncate si vegetatie crescuta haotic. In zona depoului, pe acoperisul cladirilor situate in zona pasarelei si a turnului de apa erau aruncate ambalaje, sticle de plastic si alte deseuri azvarlite de cetatenii care circula  pe pasarela, iar in urma primelor reverificari o mare parte au fost curatate.

Agentii au intocmit 8 procese verbale si au fost stabilite masuri cu termen, pentru curatarea si  transportul deseurilor vegetale si urbane din zona liniilor nefunctionale care apartin societatii situate in triaj, colectarea si transportul deseurilor, dezinfectia spatiilor din cladire, deratizarea triajului in zona liniilor nefunctionale, spalarea geamurilor si inlocuirea celor sparte etc.

In plus, politistii locali au aplicat nu mai putin de 10 sanctiuni soferilor de taxi care parcasera ilegal in zona Garii, iar 10 firme au fost sanctionate ca nu aveau acord de functionare.

In luna martie, politistii locali se vor intoarce in gara pentru a vedea daca situatia s-a schimbat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Inteleg ca politistii locali muncesc o zi pe luna.