Noutati :

Politistii locali din Timisoara lucreaza la standarde europene, dupa proceduri bine stabilite

17 mai, 2012 - 01:28 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Ordine si disciplina! Acesta este dictonul dupa care incearca Politia Locala din Timisoara sa se ghideze. Pentru mai multa eficienta si pentru a creste increderea timisorenilor in activitatea lor, politistii implementeaza un sistem de management al calitatii.  Astfel politia Locala Timisoara vrea sa se alinieze standardului SR EN ISO 9001:2008.

Politia Locala Timisoara ar dovedi, prin implementarea sistemului de management al calitatii, ca lucreaza la standarde europene si mai ales ca incearca sa satisfaca intr-o cat mai mare masura cerintele cetatenilor, ca se doreste a fi o  institutie transparenta si ca lucreaza dupa anumite proceduri clar stabilite. La nivel national Politia Locala Timisoara ar fi printre primele institutii de acest gen certificate ISO, ceea ce ar reprezenta pentru noi un plus in relatia cu cetateanul si in a demonstra eficienta actiunilor noastre„, spune Dana Seracin, purtator de cuvant al Politiei Locale Timisoara.

Toti politistii locali trebuie sa  cunoasca si sa aplice cerintele documentelor sistemului de management al calitatii si sa adopte o atitudine dinamica, orientata pe cresterea satisfactiei cetatenilor si imbunatatirea continua a propriei activitati.
Totodata, pentru o mai mare transparenta, Politia Locala Timisoara a inscris pe site-ul institutiei www.polcomtim.ro situatia achizitiilor, a platilor si a raportarilor legate de achizitiile publice.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. sunt doar niste hingheri de masini !!! cu 8 clase si in cel mai fericit caz cu liceu !!! plus ca nu stiu cum au trecut de proba sportiva…astia sa ne apere?ca iam vazut eu in piata operei cum i-si luau suturi in fund de la un tiganus iar ei nu au luat atitudine de frica tiganilor mari care stateau si radeau de ei…cum sa fim aparati de astfel de oameni?si mai vreti sa ii numim politisti…sunt o rusine la adresa orasului si culmea ca fara voia noastra a cetatenilor mai sunt si platiti din banii nostrii!!!astia sunt buni doar sa se lege de batrani neajutorati care sa poata sa isi cumpere o paine vand si ei cateva flori caci saracii nu au alta sansa de supravietuire … si le dau lor amenzi ca sa isi justifice activitatea si saloriile…RUSINE LOR !!!

  2. Sigur ai fost sanctionat de politistii locali.
    P.S. Citeste Legea 188/1999 – criteri de angajare.