Noutati :

Politisti injurati ca la usa cortului de un patron in timpul unei razii de proportii la Timisoara

26 mai, 2011 - 12:10 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Actiune de amploare a oamenilor legii pentru descoperirea infractorilor si a angajatilor care lucreaza la negru in mai multe cartiere din Timisoara! Aproape 100 de politisti, jandarmi, comisari de Garda Financiara, inspectori ITM si OPC, precum si pompieri si politisti locali au puricat zonele Calea Buziasului, Kuncz, Plopi, Lunei si Complexul Studentesc.

Vreme de 15 ore, au verificat o multime de localuri, pravalii, produse, persoane, carnete de conducere, documente contabile si contracte de munca.
In total 81 de oameni ai legii au luat parte la o razie de proportii desfasurata intre orele 7.00 dimineata si 22.00, ieri.

Au fost legitimate 107 persoane si au aplicate 54 de sanctiuni contraventionale de 8.831 de lei pentru tot felul de nereguli, de la depasiri ale nivelului de zgomot si pana la depozitarea necorespunzatoare a alimentelor ori neafisarea preturilor.

La unul dintre baruri, administratorul s-a infuriat cand i-a vazut pe inspectori si politisti la usa si s-a apucat sa ii injure si sa-i jigneasca de fata cu clientii din local. S-a ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri si sfidarea organelor judiciare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...