Opinia Timisoarei

Politisti din Timisoara, decorati pentru servicii deosebite aduse Politiei Romane

TIMISOARA. 3 politisti din Timisoara, decorati cu prilejul Centenarului Marii Unirii.

La sediul IGPR, in cadrul unei ceremonii, le-a fost oferit Emblema de Onoare a Politiei Romane inspectorului sef al IPJ Timis, cms. sef. Alin Petecel, si sefului Serviciului Actiuni Speciale, cms. sef Daniel Milincu, distinctie pentru servicii deosebite aduse Politiei Romane.

Emblema de Onoare a Politiei Romane se confera pentru fapte deosebite care au contribuit la ridicarea prestigiului Politiei Romane, pentru fapte de eroism savarsite pe timpul indeplinirii misiunilor si pentru servicii deosebite aduse Politiei Romane.

Inspectorului de politie Sebastian Peiov, ofiter in cadrul Biroului de Investigatii Criminale, din cadrul Politiei Orasului Faget, i s-a oferit Distinctia de Serviciu pentru “indeplinirea in conditii deosebite a misiunilor incredintate”, acesta instrumentand un amplu dosar de braconaj cu ramificatii in Timis si Hunedoara.

De asemenea, la sediul IPJ Timis, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei – 1 Decembrie 2018, au fost avansati in gradul profesional urmator, inaintea indeplinirii stagiului minim, 15 ofiteri si 15 agenti de politie.

Exit mobile version