Noutati :

Politisti din Timisoara, decorati pentru servicii deosebite aduse Politiei Romane

29 noiembrie, 2018 - 12:04 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
4

TIMISOARA. 3 politisti din Timisoara, decorati cu prilejul Centenarului Marii Unirii.

La sediul IGPR, in cadrul unei ceremonii, le-a fost oferit Emblema de Onoare a Politiei Romane inspectorului sef al IPJ Timis, cms. sef. Alin Petecel, si sefului Serviciului Actiuni Speciale, cms. sef Daniel Milincu, distinctie pentru servicii deosebite aduse Politiei Romane.

Emblema de Onoare a Politiei Romane se confera pentru fapte deosebite care au contribuit la ridicarea prestigiului Politiei Romane, pentru fapte de eroism savarsite pe timpul indeplinirii misiunilor si pentru servicii deosebite aduse Politiei Romane.

Inspectorului de politie Sebastian Peiov, ofiter in cadrul Biroului de Investigatii Criminale, din cadrul Politiei Orasului Faget, i s-a oferit Distinctia de Serviciu pentru “indeplinirea in conditii deosebite a misiunilor incredintate”, acesta instrumentand un amplu dosar de braconaj cu ramificatii in Timis si Hunedoara.

De asemenea, la sediul IPJ Timis, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei – 1 Decembrie 2018, au fost avansati in gradul profesional urmator, inaintea indeplinirii stagiului minim, 15 ofiteri si 15 agenti de politie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Mda, mai ales cand baga in spital tineri nevinovati pt ca ii confunda – Noiembrie 2017 calea Urseni

  • La cum gandesti,tu ai merita sa fii bagat in spital…
   Serviciul pentru Actiuni Speciale nu a avut de a face cu greseala de pe Calea Urseni.
   Oamenii aia o sa iti salvezi tie curul cand or aparea aia cu alah pe al noi…

 2. Principalul merit al lui Petecel este ca exista, e un mare castig pt noi toti, mai ales ca promoveaza numai oameni de calitate. Dle Petecel va multumim ca existati! Fara dvoastra nu am fi ceea ce suntem, nici lumina Soarelui nu ar incalzi pamantul. Dle Petecel functia de sef este mult prea putin fata de ceea ce puteti oferi dvoastra, va rugam sa perseverati! Romanii au nevoie de valori autentice asa cum sunteti dvoastra. Abia in momentul cand nu veti mai fi vom realiza ca am avut o valoare printre noi si ne vom da seama cat suntem de saraci.

 3. Bravo lor, felicitari!