Opinia Timisoarei

Politia ne cere ajutorul. E cautat un barbat care a luat 6000 de euro dintr-un bancomat din Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. Un tanar este cautat de politisti dupa ce a plecat cu 6000 de euro dintr-o banca din Timisoara.

CITESTE SI: Utilajele si stocurile de material antiderapant, pregatite pentru prima ninsoare pe drumurile nationale si autostrazi. Anuntul DRDP Timisoara 

Barbatul, care purta ochelari si masca de protectie, a intrat in 26 octombrie, in holul bancii, si-a scos portofelul si a mers la unul dintre bancomate, cel mai probabil sa scoata o suma de bani. Cum aparatul nu functiona, s-a mutat la cel de-al doilea, unde, in fanta din care ies banii din ATM, a vazut un teanc de bancnote.

Omul a pus mana pe bani, i-a bagat rapid in rucsacul pe care il avea si a iesit din banca fara sa mai scoata vreo suma de pe propriul card.

Suma de bani luata de individ este de 6000 de euro si fusese depusa de un alt client al bancii, cu putin timp inainte, insa automatul a respins operatiunea, iar omul nu si-a dat seama si a plecat lasand teancul in fanta bancomatului.

Acum politistii il cauta pe barbatul care si-a insusit suma de bani. Ii roaga pe cei care il recunosc ori au informatii despre el sa anunte cea mai apropiata sectie de politie sau sa sune la 112.

UPDATE: A fost gasit barbatul care a luat 6.000 de euro dintr-un bancomat din Timisoara. A dat banii inapoi

Exit mobile version