Noutati :

Dupa masini, scutere si biciclete, politistii locali din ‪‎Timisoara‬ trec la salupa. La ce o vor folosi?

4 martie, 2015 - 09:59 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Dupa ce au fost pusi sa pazeasca palmierii si jardinierele din Timisoara, politistii locali vor sa patruleze si… pe Bega. Printre obiectivele anului 2015, conducerea Politiei Locale si-a propus sa infiinteze un compartiment nou si sa cumpere si o salupa.

Agentii locali isi doresc, in 2015, sa mentina un climat de siguranta civica in Timisoara, sa tina legatura permanent cu timisorenii, sa continue programul de pregatire profesionala, dar si sa isi innoiasca parcul auto, sa fie mai eficienti, mai disciplinati, precum si sa isi reorganizeze activitatea de paza a obiectivelor si transportul de valori monetare.

Pe lista obiectivelor pentru acest an, Directia Politiei Locale a trecut si „infiintarea compartimentului de patrulare navala pe Bega si dotarea cu salupa pentru prevenirea evenimentelor negative din zona canalului, dar si supravegherea investitiilor in cadrul programului de <<reabilitare a infrastructurii publice urbane a malurilor canalului Bega>>, avand in vedere ca acestea trebuiesc mentinute pe o perioada de minimum 5 ani sub sanctiunea pierderii finantarii„.

Asadar, agentii locali vor patrula si pe Bega, pentru a supraveghea malurile canalului, aflate intr-un amplu proces de reabilitare. Pentru asta au nevoie de o barca cu motor, se arata in Raportul Politiei Locale pe anul 2014.

Tot din raport aflam ca agentii locali vor infiinta si un Birou de monitorizare video pentru sistemul de supraveghere si prevenire a criminalitatii pe raza orasului, prin dispeceratul central de la sediul Politiei Locale, la care sunt conectate cele 94 de camere video instalate in mai multe zone istorice din oras, dar si in principalele intersectii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Prostia locala!!!Veșnică si perpetua prostie locala.Domnilor impostori ,fiindcă asta sunteți,polițiști nu sunteți desi pretendenți ca ați fi,rutieriști de asemenea insa nu sunteți,acum vreți si bărci cu motor pt a supraveghea traficul de olteni aduși de viitura?!Sunteți o rușine pt acest oraș la fel cum sunteți in toată tara.Robu trebuie sa fie cretin sa aloce bani pt aberațiile iraționale ale unui idiot patentat precum Cojan&vitele locale!