Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara invinge clar la fete Odorheiul si continua lupta pentru locul 3

TIMISOARA. Meci cu final asteptat, in prima etapa a returului din play-off-ul Ligii feminine de fotbal. Fetele de la Poli au avut o evolutie entuziasmanta in fata echipei Vasas Femina Odorhei. S-a terminat 6-0, dupa ce la pauza tabela arata 2-0.

CITESTE SI: Vesti bune pe toata linia COVID la Timisoara si in judet. Niciun copil intre cele doar 21 de noi cazuri de infectare din ultimele ore 

Practic partida s-a jucat la o singura poarta, elevele lui Mirel Albon avand o partitura ofensiva prin execelenta. Faze bine construite, aparare „beton” si multe faze de gol.

Bianca Ienovan a deschis scorul in minutul 13, aratand un joc din ce in ce mai bun, dupa ce a revenit in echipa de la o accidentare care a tinut-o mult timp departe de teren. Pana la pauza a marcat si Anda Jivan, jucatoare ce poate evolua aproape pe orice post. In repriza secunda, Cristina Sucila a risipit toate emotiile, desi nu se punea problema decat de victorie, ca tanara Andreea Sepetean sa reuseasca un hattrick in doar 12 minute.

Politehnica obtine a treia victorie in play-off si are 30 de puncte, cu 4 mai putine decat Alexandria, ocupanta locului 3. In runda viitoare, Poli merge chiar pe terenul echipei din Teleorman.

Exit mobile version