Noutati :

Politehnica in arta, arta in Politehnică – o manifestare expozitionala inedita, aflata la prima editie

20 ianuarie, 2015 - 12:11 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: CULTURA
0

Galeria Helios din Timisoara va gazdui, incepand din aceasta saptamana, prima editie a expozitiei „Politehnica in arte, arta in Politehnica”. Expozitia reuneste picturi, fotografii si sculpturi ce reflecta intr-un mod inedit legatura dintre arte si sfera inginereasca.


Colaborarea dintre Universitatea Politehnica Timisoara, Fundatia Politehnica si Uniunea Artistilor Plastici, filiala Timisoara face posibil vernisajul expozitiei  Politehnica in arta, arta in Politehnica, joi, 22 ianuarie a.c., la Galeria HELIOS, cu incepere de la ora 18:00. Expozitia, care va fi deschisa pana in 4 februarie, cuprinde lucrari de pictura, sculptura si fotografie ale membrilor Uniunii Artistilor Plastici din Timisoara, precum si colaboratori ai acesteia,  toti absolventi ai Universitatii Politehnica Timisoara: Georgeta Cocian, Ecaterina Florina Gaspar, Liliana Georgiades, Adriana Ilin Tomici, Ildiko Marosan Micota, Lia Popescu, Patricia Stanga Iusztin, Lucia Stoica Kolla, Rodica Strugaru, Daniela Areta Vostinar,  Ciprian Radovan, Marius Mateas, Sergio Morar Bordan, Constantin Grangure, Victor Acatrinei.

Manifestarea se afla la prima editie si este o marturie a spiritului creativ care gaseste in Politehnica timisoreana un spatiu fertil de rodire nu doar in sfera inginereasca, ci si in arte. Ciprian Radovan, pictor, critic de arta si om de stiinta timisorean va prezenta expozitia care prezinta Politehnica si pe absolventii ei intr-o lumina noua.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...