Noutati :

Politehnica de Aur vs Generatia de Aur, meci caritabil pentru Sectia de Chirurgie a Spitalului “Louis Turcanu”

13 septembrie, 2011 - 11:27 AM
Autor: Dan Dutu      
Categorie: SPORT
1

Marile vedete ale Generatiei de Aur in frunte cu Iosif Rotariu, sufletul acestei manifestari, se vor aduna joi seara, ora 19, la Timisoara pentru un meci caritabil. In calitate de coorganizator, Rotariu a reusit sa adune cei mai buni fotbalisti ai generatiei sale si sa-i convinga sa vina pe “”Dan Paltinisanu” pentru a ajuta la stringerea de fonduri.

“La rugamintea noastra, el fiind un colaborator excelent al nostru, a acceptat sa faca acest lucru. Sa dea telefoane, sa-i convinga pe fostii fotbalisti sa vina la Timisoara. Au acceptat neconditionat, renuntind la statutul de vedeta pentru o initiativa de suflet. Vrem ca Spitalul de Urgenta pentru Copii <<Louis Turcanu>> sa fie peste cel din Szeged si daca se poate sa-l ajungem pe cel din Viena” a declarat prof. dr. Eugen Boia, seful sectiei Chirurgie si Ortopedie Pediatrica din cadrul Spitalului de Copii.

Daca in echipa Politehnicii, antrenata de Emeric Dembrovschi, regasim nume ca Valentin Velcea, Titi Varga, Florin Batrinu, Adrian Stoicov in cea  a Generatiei de Aur apar Gica Hagi, Giga Popescu, Ioan Timofte, Toni Dobos, Marius Lacatus sau Cosmin Contra, antrenati fiind de catre Emeric Jenei.

Organizatorii urmaresc sa adune cit mai multi bani in intentia de-a cumpara un laser chirurgical, aparat a carui valoare poate ajunge si pina la 100.000 de euro.

“Unul bun costa cam 60-70.000 de euro. Noi nu ne gindim daca reusim sa adunam acesti bani joi seara dar asteptam de la fiecare spectator prezent in tribune sa se sensibilizeze la initiativa noastra. Vor fi si surprize. Vom organiza o tombola iar cistigatorii vor primi mingi si tricouri cu autografe de la jucatorii prezenti la eveniment” a mai spus Eugen Boia.

Organizatorii au pus in vinzare de ieri un numar de 10.000 de bilete, la pretul de 15 lei, dintre care deja putin peste 2.000 s-au vindut. Biletele se gasesc la str. Alba Iulia si la cele doua chioscuri cu materiale ale clubului Poli de linga magazinul Bega respectiv Centrul Comercial Iulius Mall. In ziua meciului, voluntarii Rotaract – Timisoara vor vinde bilete si in zona arenei “Dan Paltinisanu”.

Invit publicul sa participe la eveniment, este unul rarissim, nu toata ziua vezi atitea nume grele pe un teren de fotbal si cu atit mai mult la Timisoara. Sa ne gindim pe de alta parte si la copiii care trebuie ajutati iar joi seara am putea sa o facem din plin. Vestul tarii de fapt Banatul intreg are nevoie de acest aparat (n.n. laserul chirurgical) avind in vedere cele peste 4.000 de interventii chirurgicale care se efecuteaza anual” a declarat prof. dr. Ovidiu Adam, managerul Spitalului de Urgenta pentru Copii “Louis Turcanu”.

Si-au anuntat participarea, pe linga numele inscrise pe afisul oficial al manifestarii si Ilie Nastase si Rodion Camataru, ambii cu dorinta declarata de-a juca nu doar de-a fi spectatori.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Felicitari pentru initiativa,ma bucur ca s-au mobilizat atatia oameni pentru o cauza umanitara :)Bravo