Un polist printre cainii rosii? Fostul deputat PDL Radu Lambrino i-a controlat pe cei de la Dinamo

Radu Lambrino

Deranjat de cele aparute in presa vis-a-vis de calitatea de vicepreseidnte pe care, spune Radu Lambrino, ar fi indeplinit-o la un moment dat, in cadrul CS Dinamo, acesta a tinut sa precizeze ca situatia nu e chiar asa.

Nu a fost decat trimis la clubul „ciinilor rosii” in calitate de „controlor”! Nu mai este acum acolo, ci a fost la finele anului trecut si nu sta la dreapta nimanui cum s-a spus ca ar fi stat „la dreapta presedintelui CS Dinamo”.

„S-a spus ca am fost angajat vicepresedinte al clubului Dinamo si ca stau la dreapta Elisabetei Lipa. In momentul cind la conducerea Ministerului de Interne a venit Traian Igas eu am fost trimis sa fac un control, o evaluare, la clubul Dinamo. Totul a durat o luna. Deci atit am stat la dreapta doamnei Lipa daca asta e asa de important. Asta s-a intimplat la sfirsitul anului trecut cind am fost detasat la acest club. Nu am grad si nici nu vreau sa fiu politist, eu sunt sociolog. Nici macar nu sunt microbist. Este adevarat ca am facut sport in tinerete, handbal si Judo la Dinamo Brasov dar ce legatura are asta cu ceea ce am facut eu in calitate de vicepresedinte la clubul”, a declarat Radu Lambrino.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Cam lenesi voi jurnalistilor …daca sunt ghilimele a fost o conversatie cu omul asta , bun, daca nu e vicepresedinte, ce e ? !?