Opinia Timisoarei

Poli Timisoara, rezultat rusinos la Miercurea Ciuc. Ripensia bate la Giurgiu

TIMISOARA. Etapa a doua a adus rezultate diametral opuse pentru cele doua reprezentante ale Timisoarei in liga secunda. Daca Poli a pierdut lamentabil la Miercurea Ciuc si ramane pe loc de baraj, Ripensia a invins la Giurgiu si a trimis fosta campioana oficial in Liga 3.

CITESTE SI: Din 1 mai, timisorenii se pot debransa de la Colterm. Consilierul local Dan Diaconu: Urmeaza o noua amenda pentru certificatele de poluare si ne indreptam cel mai probabil spre faliment

Poli a avut o repriza buna la Miercurea Ciuc. A facut pressing, a atacat, a avut ocazii, mai ales prin Ursu si Radu, s-a aparat bine si arata ca poate ataca un rezultat bun pe terenul harghitenilor. In partea secunda a urmat insa dezastrul. A lipsit atitudinea si si-au facut loc greselile. Portarul Devenish-Meares a facut un cadou o lovitura de pedepsa pentru gazde in minutul 63, iar fostul polist Ivanovici a marcat de la punctul cu var. Apoi, in minutul 80, Lazar a pierdut usor o minge la marginea careului, iar Lorant Kovacs a sutat excelent de la 25 de metri dubland avantajul. In minutul 90, Devenish-Meares a scapat o minge in fata, iar harghitenii au marcat simplu pentru 3-0. Un esec care tine Politehnica pe loc de baraj, Selimbar profitand dupa ce s-a impus la Dunarea Calarasi cu 5-0.

Ripensia in schimb, a facut o prima parte mai modesta, dar in care a detinut controlul, ca in partea a doua a jocului de la Giurgiu, cu Astra, sa se descatuseze. A deschis scorul golgheterul echipei, Golda, minutul 67, apoi Ene a marcat de la punctul cu var, minutul 80, 0-2. Gazdele au redus din diferenta prin Gasa, ca Mitrov sa stabileasca scorul final in minutul 90, 1-3! Ripensia se indeparteaza de locul de baraj, dar si-a anuntat deja intentia de a evolua in Liga 3. Pana in vara, ramane de vazut ce se va mai intampla in fotbalul timisorean.

Runda viitoare ambele echipe timisorene vor avea parte de o runda de pauza.

Foto: Arhiva

Exit mobile version