Poli Timisoara, doar pe locul 3 in topul spectatorilor prezenti la meciuri

Daca in anii trecuti Politehnica Timisoara conducea detasat clasamentul fanilor prezenti la meciurile de pe teren propriu, in anul 2010, echipa alb-violeta a cazut pana pe pozitia a treia a acestui clasament. La meciurile lui Poli pe teren propriu, media spectatorilor prezenti in tribunele stadionului Dan Paltinisanu nu au venit decat 8300 de fani.

Clasamentul este condus de Universitatea Craiova cu o medie de 18.000 de oameni in tribune la fiecare etapa. Oltenii sunt urmati de Steaua, care are o medie de 9.600 de spectatori, Poli Timisoara (8.300) si Rapid (7.700). Dinamo se afla pe locul 7, cu 5.200 de spectatori pe etapa la meciurile din „Stefan cel Mare”.

Liderul Oţelul Galaţi are o medie de 5.100 de spectatori pe teren propriu si se afla abia pe locul 8. Ultimul loc este ocupat de Sportul Studentesc, cu o medie de 1.600 de spectatori pe etapa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.