Noutati :

Poli Timisoara, amendata de Politia Locala! O cladire care apartine clubului a devenit un focar de infectie! VEZI FOTO

21 martie, 2012 - 07:54 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Zile tot mai grele pentru Marian Iancu la Timisoara. Pe langa banii pe trebuie sa-i scoata din buzunar pentru a-i da Fiscului, clubului Benfica Lisabona sau catre diversi jucatori, boss-ul BkP mai are de achitat o suma minora, 1500 de lei pentru ca nu si-a ingrijit o cladire care apartine SC Fotbal Club Timisoara SA.

Cladirea se afla pe str. Mihail Kogalniceanu nr. 2 A, in Piata Badea Cartan, iar cladirea dezafectata a devenit un adevarat focar de infectie deoarece oamenii strazii aduna deseuri si isi fac nevoile fiziologice.

“Politia Locala, prin Serviciul Protectia Mediului, a facut demersuri inca de anul trecut pentru identificarea proprietarului, locatia fiind inscrisa in CF ca statie distributie carburanti – proprietar SC Fotbal Club Timisoara SA. La data de 09.08.2011, Politia Locala a trimis o somatie catre SC Fotbal Club Timisoara SA pentru a se face curat in perimetrul respectiv, dupa care la data de 18.08.2011 s-a revenit la adresa pentru luarea de masuri de salubrizare in termen de 15 zile. Drept urmare, in data de 23.09.2011 zona a fost igienizata, dar, din cauza ca nu s-a imprejmuit, situatia a revenit la starea initiala, creand astfel disconfort cetatenilor din zona. La data de 13.10.2011 a fost aplicata catre SC Fotbal Club Timisoara o sanctiune contraventionala de 1500 lei, conform HCL 371/2007, pentru neasigurarea igienei in cladire prin activitati de curatare, deratizare, deinsectie si dezinfectie. O data cu incalzirea vremii si reaparitia mirosurilor greu de suportat, Politia Locala continua demersurile pentru luarea de masuri legale astfel incat problema sa nu se mai repete“, se arata intr-un comunicat al Politiei Locale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...