Opinia Timisoarei

Poli joaca la Timisoara, pe Stiinta, in ultima etapa a sezonului regular, Ripi merge la Slobozia

TIMISOARA. Politehnica Timisoara are parte in ultima runda a sezonului regular de un nou meci foarte greu. Alb-violetii primesc replica ocupantei ultimei trepte a podiumului Ligii 2 – FC Hermannstadt.

CITESTE SI: Ministrul Transporturilor recunoaste ca ar putea fi pierduti banii prin PNRR pentru bucata lipsa de 10 km din Autostrada Lugoj – Deva, dupa anularea licitatiei. Grindeanu isi pune nadejdea in noua lege a achizitiilor: Proiectul asta parca e blestemat 

Un factor important e faptul ca jocul de sambata se va desfasura pe stadionul „Stiinta”, dupa decizia de inchidere a arenei „Dan Paltinisanu”.

Este ultima etapa din campionatul regular, e un joc intre doua echipe cu mare nevoie de puncte. Sigur ca obiectivele sunt diferite, in cazul nostru si al adversarului. Insa, cred ca nevoia de puncte este aceeasi si de-o parte si de cealalta. Va fi un joc probabil foarte intens, asa cum a fost si cel de data trecuta si asa cum sunt toate jocurile pana la urma. Si un joc de la care ne dorim sa ne ridicam la nivelul asteptarilor suporterilor, care au fost alaturi de noi si la Chiajna si care, asa cum am citit si in presa, sunt foarte implicati si doritori de performanta la Timisoara. Pe de alta parte, suntem preocupati sa adunam puncte pentru ca ne sunt foarte necesare in perspectiva play out-ului”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii.

Echipa viola nu duce lipsa de absente importante nici pentru acest duel. Vor lipsi Scutaru, Rogosic (suspendati), Doru Andrei si Pamfile (accidentati).

Partida Politehnica Timisoara – FC Hermannstadt se disputa maine, 12 martie, de la ora 14.00 (netelevizat), pe stadionul „Stiinta”, in etapa a XIX-a a Ligii 2, ultima a sezonului regular al Ligii 2. Alb-violetii sunt pe locul 15, cu 21 de puncte, la egalitate cu Viitorul Pandurii – locul 14 – dupa oficializarea deciziei prin care meciul cu Petrolul a fost pierdut la masa verde. Oaspetii sunt inaintea acestui meci pe locul 3, cu 38 de puncte.

Ripensia joaca la Slobozia

Cealalta reprezentanta a orasului in liga secunda, Ripensia, va evolua in deplasare pe terenul formatiei Unirea Slobozia. Ambele echipe vin dupa victorii. Ripi a invins Braila cu 1-0, in timp ce Unirea a trecut cu 8-0 de Dunarea Calarasi, chiar in deplasare.

Echipa banateana este pe locul 10 cu 25 de puncte, in timp ce trupa din Baragan se claseaza pe 8 cu 30 de puncte si are doar sanse teoretice de a mai prinde play-off-ul. Partida se diputa la Slobozia, tot de la ora 14.

O deplasare grea, si lunga in acelasi timp, cu un adversar care se situeaza in prima parte a clasamentului si care, teoretic, mai are sanse la play-off. Insa noi avem nevoie de puncte in perspectiva play-out-ului. Ca de fiecare data, mergem sa abordam meciul de maniera in care sa ne adjudecam cele trei puncte. Ma bucur ca tot lotul e valid. Sigur, venim dupa un meci de la care toata lumea a avut asteptari, dar pe mine ma intereseaza mereu lucrurile pozitive pe care le facem. Sigur, mai sunt chestiuni de corectat. Dar jocul si modelul meu de joc ma preocupa, pentru ca sa-l implementez”, a declarat Florin Fabian, antrenorul Ripensiei.

Exit mobile version