Noutati :

Poftiti la analize medicale la Spitalul Judetean Timisoara. Sunt bani pentru ele, iar laboratorul va fi deschis

28 decembrie, 2018 - 11:54 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Spitalul Judetean Timisoara ii pofteste pe pacienti sa isi faca analize in baza biletelor de trimitere de la medici, intrucat sunt fonduri pentru efectuarea lor.

CITESTE SI: Viu colorata si moderna. Se dezvaluie noua Maternitate Bega de langa Spitalul Judetean Timisoara. Anuntul presedintelui CJT Calin Dobra 

Laboratorul este deschis in 31 decembrie pentru toti cei care doresc sa isi faca analize medicale.

In 31 decembrie, Laboratorul Clinic de Analize Medicale din Ambulatoriul de specialitate va fi deschis intre orele 8.00 si 13.00 pentru pacientii care au nevoie de asigurarea serviciilor paraclinice – anlize medicale de laborator pe baza biletelor de trimitere. Pacientii care dispun de bilete de trimitere pentru anaize medicale, in termen de valabilitate, trebuie sa se prezinte cu biletul de trimitere, cardul de sanatate si buletinul/cartea de identitate„, transmit reprezentantii Spitalului Judetean Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...