Podul din Calea Sagului, inaugurat cu un sens netrasat, fara parapeti si cu rosturile nefinisate

Dupa ani de asteptari si controverse si doi de munca, de astazi circulam iarasi pe 4 benzi pe pasajul de pe  Calea Sagului. Primaria redeschide complet traficul pe pod, desi lucrarile nu s-au incheiat complet.

Dimineata, la ora 9.00, insa, circulatia pe podul de pe Calea Sagului se desfasura inca pe doua benzi. Muncitorii si-au facut aparitia pentru ultimele retusuri inainte de inaugurare, dar marcajele pe partea dreapta, cum se iese din oras, nu erau inca trasate.

De lucru mai este si la parapeti, intrucat panourile protectoare de pe balustradele podului lipseau dimineata cu desavarsire pe cea mai mare parte din lungimea pasajului.

Cat despre parapetii care vor fi montati pe mijlocul podului, intre cele doua sensuri de mers, nici vorba, cel putin deocamdata. Rosturile sunt finalizate doar pe sosea. Pe trotuarele laterale acestea n-au fost finalizate.

Lucrarile la pasajul de pe Calea Sagului au inceput in 2008 si au costat peste 8 milioane de lei.

Primarul Gheorghe Ciuhandu a inaugurat astazi podul de pe Calea Sagului in jurul orei 12.00. A venit insotit de unul dintre nepoti si de sotia Ana Maria. I s-au alaturat viceprimarii Adrian Orza si Sorin Grindeanu, precum si secretarul general al Primariei, Ioan Cojocari, si seful Directiei Transporturi Culita Chis.

Structura de rezistenta a Podului are o garantie de 25-30 de ani, nu stiu exact. Asfaltul are o garantie de 10 ani. Multumesc Consiliului Local si timisorenilor pentru ca podul a fost facut din banii lor, exclusiv. In ultimii doi ani si jumatate cat a durat reabilitarea podului niciunul din guvernele care s-au perindat la conducerea tarii nu a dat niciun ban pentru aceasta investitie. Au trecut pe aici tot felul de ministri, dar degeaba„, a spus Gheorghe Ciuhandu.

Intr-adevar, mai sunt de facut mici lucrari la pasaj, mai este de lucru la parapeti, dar important este ca am dat drumul la circulatie pe 4 benzi„, a adaugat primarul.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.