Pod complet modernizat pe inca un segment ce se asfalteaza pe Centura Mica, soseaua alternativa ce ocoleste Timisoara

TIMIS. Centura Mica ce ocoleste Timisoara prin localitatile invecinate, o alternativa la Centura orasului inca neterminata, se imbogateste cu un pod ce va fi complet refacut.

CITESTE SI: Incep in cateva zile lucrarile la a treia descarcare de pe Autostrada Vestului catre Timisoara, pe care vor circula 30.000 de masini zilnic, cu 100 km/h. Prima cercetare arheologica, inchisa

Consiliul Judetean Timis asfalteaza un drum de pamant de 5 kilometri care leaga Sacalazul de DN 6, iar pe traseu urmeaza sa fie refacut si un pod peste Bega Veche. Investitia se ridica la 4 milioane de lei, iar constructorul are la dispozitie noua luni sa finalizeze lucrarea.

Podul urmeaza sa aiba si trotuare de 1,15 metri pe ambele sensuri.

In urmatoarele zile, se va lucra la organizarea de santier, ulterior emitandu-se ordinul de incepere a lucrarilor. Din acel moment, constructorul va avea la dispozitie noua luni sa finalizeze lucrarea. Podul va avea o lungime de 35 de metri si o latime de 11.6 m, fiind prevazut cu trotuare de 1.15 metri pe ambele sensuri de mers„, transmit reprezentantii Consiliului Judetean Timis.

CITESTE SI: Centura Mica a Timisoarei devine tot mai mare si se-apropie de finalizare. Consiliul Judetean a lansat licitatia pentru inca un segment de drum ce va fi modernizat

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...