Noutati :

PNTCD, partidul cu 3 fractiuni si cu 3 candidati la presedintie. Azi, Victor Ciorbea!

18 iunie, 2011 - 11:01 AM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
0

UPDATE: Ciorbea, presedintele ales al unei fractiuni a PNTCD

Motiunea lui Victor Ciorbea a fost votata cu 529 de voturi pentru, 4 impotriva, in conditiile in care au fost prezenti 650 de delegati, dintre care unii nu au votat, iar 34 de voturi au fost declarate nule.

Ca secretar general al PNTCD a fost ales Mihai Grigoriu. In textul motiunii cu care Victor Ciorbea a candidat pentru postul de presedinte al PNTCD este prevazuta demararea unei campanii de strangere de semnaturi pentru un referendum in favoarea revenirii la monarhia constitutionala.

In programul politic al lui Ciorbea, intitulat „Calea dreapta – National-taranismul Crestin Democrat, Civic si Monarhic, intemeiat pe Moralitate, Dreptate Sociala si Justitie”, unul din obiectivele fundamentale este reinstaurarea monarhiei constitutionale, reinstaurare ce ar urma sa primeasca validarea prin referendum. „Partidul nostru va initia o campanie de strangere de semnaturi pentru un referendum pentru revenirea la monarhia constitutionala, impreuna cu asociatiile monarhiste”, a declarat Victor Ciorbea in cadrul dezbaterilor de la Congresul extraordinar al PNtCD de sambata.

Ciorbea a fost singurul candidat in cadrul unui congres care s-a dorit de reunificare a PNTCD, in conditiile in care mai sunt doua aripi in partid, una condusa de Aurelian Pavelescu, iar cealalta de Eugen Moiescu.

______________________________________________________________

Si-au ales un un presedinte in ianuarie, vor alege altul astazi si un al treilea luna viitoare. Este vorba despre membrii Partidului National Taranesc Crestin si Democrat (PNTCD), unde fiecare factiune isi alege cate un presedinte.

Victor Ciorbea canditeaza sambata la presedintia celei de-a traia formatiuni din PNTCD.

Congresul, considerat unul de reunificare a formatiunii PNTCD,are sustinerea lui Gheorghe Ciuhandu, primar al Timisoarei, si a lui Ion Diaconescu, presedinte de onoare PNTCD.

O alta aripa a PNTCD l-a ales presedinte pe Eugen Moiescu, in luna ianuarie 2011.

in 9 iulie 2011 va avea loc un alt congres, convocat de aripa Aurelian Pavelescu. In iulie, Pavelescu se va retrage din functie si-l va sustine pe Radu Vasile. Acesta s-a reinscris recent in partid.

PNTCD este un partid cotat la mai putin de 1%, care are trei presedinti.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...