Noutati :

PNL Timis si-a stabilit o parte dintre candidatii pentru Parlament. In PSD se mai discuta candidaturile!

28 septembrie, 2012 - 01:06 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. USL Timis si-a impartit colegiile de deputati si senatori pentru alegerile din 9 decembrie. Daca PNL deja a prezentat o lista provizorie, la PSD inca se mai discuta despre candidaturi.

In cadrul USL Timis s-a stabilit ca PNL si PC care formeaza Alianta de Centru Dreapta sa aiba candidati pentru colegiile de deputati 1 si 3 din Timisoara si colegiul 5 Timis (Sannicolau Mare) , dar si pentru colegiile 1 si 2 de Senat Timisoara.

Celelalte colegii electorale revin PSD si UNPR care formeaza Alianta de Centru Stanga.

PNL Timis a decis ca pe colegiul 1 de deputati din Timisoara sa candideze, din partea USL, Horia Cristian, pe colegiul 3 Timisoara sa candideze Maria Grapini, iar pe Colegiul 5 Timis sa candideze Cosmin Costa.

Pe colegiile de senatori care revin PNL inca nu s-au stabilit cu certitudine candidatii, pe fiecare dintre cele 2 colegii care revin liberalilor conform intelegerii din USL. Vor candida: pe Colegiul 1 Senat – Benoni Ardelean si Ovidiu Draganescu, iar pe Colegiul 2 Senat – Petru Ehegartner si Viorel Coifan

De cealalta parte PSD isi mentine actualii parlamentari ca si candidati pe colegiile pe care le reprezinta, astfel, Sorin Stragea va candida la Camera Deputatilor pe Colegiul Lugoj, Dorel Covaci va candida tot la Camera Deputatilor pe Colegiul Faget, iar Gheorghe Ciobanu va candida pe Colegiul 10 Deta.

La Senat, ramane candidat Ilie Sarbu, pe Colegiul Lugoj. In privinta celorlaltor colegii pe care PSD nu si-a anuntat, oficial,pana acum, candidatii, acestia vor fi stabiliti pana la data de 15 octombrie.

La PNL, pe locurile unde au fost desemnati doi candidati, in batalie va fi aruncat cel mai bun. Pentru aceasta va conta o evaluare interna, facuta in cadrul partidului. Mai exact, 60% va conta punctajul realizat in fisa de evaluare, 30% suportul politic al Biroului Politic Teritorial Timis al PNL si 10% rezultatul unui sondaj intern.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...