PNL picheteaza PDL pentru a cere demiterea Robertei Anastase

Liberalii vor cu orice pret ca Roberta Anastase sa fie inlaturata de la conducerea Camerei Deputatilor, motiv pentru care au pus la cale mai multe forme de protest: pichetarea sediilor PDL din tara, marsuri si strangere de semnaturi. [caption id="attachment_6134" align="alignleft" width="300" caption="Horia Cristian"]Horia Cristian[/caption] Deputatul de Timis, Horia Cristian, a anuntat si trimiterea unei scrisori catre presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.  „De saptamana viitoare protestul nostru va fi escaladat. Luni vom transmite o scrisoare presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso si tuturor membrilor Parlamentului European in care vom arata cum se desfasoara lucrarile Parlamentului si cum este calcata legea in picioare. Vom declansa actiuni de strada, marsuri, pichetarea sediilor PDL si o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea Robertei Anastase”, a afirmat deputatul Horia Cristian. Actiunile de strada vor fi demarate la finele saptamanii urmatoare, ele fiind conditionate de obtinerea autorizatiilor de la primarii. Horia Cristian a admis ca Roberta Anastase nu poate fi demisa pe baza unor liste de semnaturi, dar prin aceasta procedura se urmareste „startul unui proces de reforma morala” si de a „atrage atentia fiecarui cetatean ca opinia lui conteaza”. PNL solicita si modificarea regulamentului prin excluderea „votului prin ridicare de mana”, care a fost de nenumarate ori contestat. Actiunile vin pe fondul votului de la Legea Pensiilor, despre care liberalii spun ca a fost fraudat. Din acest motiv, grupul deputatilor PNL cere si inceperea urmaririi penale impotriva Robertei Anastase.

Liberalii vor cu orice pret ca Roberta Anastase sa fie inlaturata de la conducerea Camerei Deputatilor, motiv pentru care au pus la cale mai multe forme de protest: pichetarea sediilor PDL din tara, marsuri si strangere de semnaturi.

Horia Cristian

Horia Cristian

Deputatul de Timis, Horia Cristian, a anuntat si trimiterea unei scrisori catre presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.  „De saptamana viitoare protestul nostru va fi escaladat. Luni vom transmite o scrisoare presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso si tuturor membrilor Parlamentului European in care vom arata cum se desfasoara lucrarile Parlamentului si cum este calcata legea in picioare. Vom declansa actiuni de strada, marsuri, pichetarea sediilor PDL si o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea Robertei Anastase”, a afirmat deputatul Horia Cristian.

Actiunile de strada vor fi demarate la finele saptamanii urmatoare, ele fiind conditionate de obtinerea autorizatiilor de la primarii.

Horia Cristian a admis ca Roberta Anastase nu poate fi demisa pe baza unor liste de semnaturi, dar prin aceasta procedura se urmareste „startul unui proces de reforma morala” si de a „atrage atentia fiecarui cetatean ca opinia lui conteaza”. PNL solicita si modificarea regulamentului prin excluderea „votului prin ridicare de mana”, care a fost de nenumarate ori contestat.

Actiunile vin pe fondul votului de la Legea Pensiilor, despre care liberalii spun ca a fost fraudat. Din acest motiv, grupul deputatilor PNL cere si inceperea urmaririi penale impotriva Robertei Anastase.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.