PNL cheama la dialog PDL, PSD, UDMR si minoritatile pe 15 noiembrie

Liderul PNL, Crin Antonescu, le-a trimis, miercuri, o scrisoare deschisa lui Emil Boc, Marko Bela, Victor Ponta si Varujan Pambuccian, invitandu-i la discutii. El propune ca prima intalnire sa aiba loc, luni, 15 noiembrie. "Situatia actuala a Romaniei ne obliga pe noi, mandatarii increderii cetatenilor, sa manifestam responsabilitate si preocupare reala fata de rezolvarea crizei in care se zbat tara si societatea", sustine Crin Antonescu, in scrisoarea deschisa. Crin Antonescu spune ca actualul "razboi politic" a fost generat de coalitia guvernamentala, care are o "obsesie" pentru puterea absoluta si pentru controlul total al resursei financiare publice. Liberalul se declara convins ca acest blocaj, dintre putere si opozitie, nu poate fi depasit decat prin dialog. Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in plenul Camerelor reunite, ca le propune fortelor politice sa faca pace, pentru a nu pierde acordul FMI.

Liderul PNL, Crin Antonescu, le-a trimis, miercuri, o scrisoare deschisa lui Emil Boc, Marko Bela, Victor Ponta si Varujan Pambuccian, invitandu-i la discutii. El propune ca prima intalnire sa aiba loc, luni, 15 noiembrie.

„Situatia actuala a Romaniei ne obliga pe noi, mandatarii increderii cetatenilor, sa manifestam responsabilitate si preocupare reala fata de rezolvarea crizei in care se zbat tara si societatea”, sustine Crin Antonescu, in scrisoarea deschisa.

Crin Antonescu spune ca actualul „razboi politic” a fost generat de coalitia guvernamentala, care are o „obsesie” pentru puterea absoluta si pentru controlul total al resursei financiare publice.

Liberalul se declara convins ca acest blocaj, dintre putere si opozitie, nu poate fi depasit decat prin dialog.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in plenul Camerelor reunite, ca le propune fortelor politice sa faca pace, pentru a nu pierde acordul FMI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Crin Antonescu demonstreaza din nou daca mai era ceva de demonstrat , ca , de fapt el a fost si este agentul electoral al lui Basescu . El stie bine ca PSD nu va raspunde invitatiei PNL la aceasta sueta politica ( mai potrivit ar fi organizat o cafenea politica), si nu vad de ce ar face-o dupa ultimele „iesiri” ale liderului PNL . Astfel putem si noi cetatenii sa vedem ca de fapt cei de la PNL nu doreste o reala Opozitie la actuala conducere politica a Romaniei . Nu urmareste altceva decat acumulare de „puncte electorale” de la naivi pentru 2012 .