Ploua cu amenzi pe capul calatorilor fara bilet in tramvaiele si autobuzele din Timisoara

Lasa, ca nu ma prinde tocmai pe mine! Asta par sa-si fi spus sute de timisoreni care s-au urcat fara bilete in mijloacele de transport. Teoria nu s-a prea verificat. Aproape 250 de amenzi au fost rupte numai in ultima saptamana de controlorii care patruleaza prin tramvaie, autobuze sau troleibuze insotiti de politisti comunitari. Cei mai multi calatori fraudulosi au fost prinsi pe timpul noptii, astfel ca angajatii RATT si comunitarii au decis sa inteteasca verificarile dupa lasarea intunericului. Amenzile pentru cei prinsi fara bilet sunt intre 200 si 500 de lei.

Lasa, ca nu ma prinde tocmai pe mine! Asta par sa-si fi spus sute de timisoreni care s-au urcat fara bilete in mijloacele de transport. Teoria nu s-a prea verificat.

Aproape 250 de amenzi au fost rupte numai in ultima saptamana de controlorii care patruleaza prin tramvaie, autobuze sau troleibuze insotiti de politisti comunitari.

Cei mai multi calatori fraudulosi au fost prinsi pe timpul noptii, astfel ca angajatii RATT si comunitarii au decis sa inteteasca verificarile dupa lasarea intunericului.

Amenzile pentru cei prinsi fara bilet sunt intre 200 si 500 de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.