Noutati :

Ploaia abatuta peste Timisoara da peste cap si circulatia autobuzelor, troleibuzelor si tramvaielor. Care sunt rutele temporare?

2 august, 2016 - 10:02 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Ploaia care a inundat orasul Timisoara in ultimele ore a dat peste cap si circulatia mijloacelor de transport in comun.

Astfel, pana la remedierea situatiei, autobuzele de pe linia 40, Expres 1 si tramvaiele de pe liniile 4 si 5 au traseul modificat.

Astfel, linia 40, sensul spre Stuparilor circula pe strada Oituz – strada A. I. Cuza – calea Sever Bocu – strada Ialomita. In celalalt sens, circula pe Calea Aradului – strada A. I. Cuza – Marasti – strada Oituz.

Liniile de tramvai 4, 5, si 10 vor circula prin Piata 700 – strada Iosif Nemoianu – strada Gheorghe Doja.

Linia Expres 1 va circula prin Marasti.

De asemenea, liniile de autobuz 33, Expres 8 si Expres 7 vor intoarce in parcarea centrului comercial din Sagului, acestea nemaiputand trece sub pod din cauza apei acumulate.

Linia 13 de troleibuz a fost suspendata pana la remedierea situatiei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. …hehehehe …. sa vie nenea robu sa bea cu trompa lui apa. ca pe el asta nu il freaca la icre …. el ne pune sute de semafoare …animalu

  2. Rușine!!!!!!! Rușine!!!!! Acest asa zis primar ar fi bine sa dea la lopata în cizme. Palmieri semafoare….. Și noi ne înecam pe strada.

  3. lasa ca vine toamna, incepe scoala si vin ploile cu adevarat. o sa zica primarul ca n-a stiut ca se poate inunda orasul. ca daca ar fi stiu, mama-mama ce masuri ar fi luat EL…