Noutati :

Plimbari cu vaporasul pe Bega, demonstratii cu caini si expozitie de tehnica militara, tamburasii de la Novi Sad, teatru de papusi si multe alte surprize, de 1 Iunie, in Parcul Copiilor din Timisoara

29 mai, 2022 - 04:20 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Activitati dintre cele mai diverse, in Parcul Copiilor, de 1 Iunie, Copiii si parintii deopotriva sunt asteptati sa particicpe sa ia parte la evenimentele care se vor intinde pe tot parcursul zilei.

Inca de la primele ore ale zilei, in Parcul Copiilor, politistii, pompierii, jandarmii si cei de la Crucea Rosie isi vor prezenta echipamentele, vor face exercitii demonstrative cu caini si vor face prezentanti de tehnica de interventie, iar cei de la STPT vor organiza plimbari cu vaporasele, cu trotinetele si bicicletele.

De asemenea, se vor face ateliere ecologice si creative, va fi organizat teatru de papusi, iar cei mai curajosi dintre copii vor putea participa si la campionatul Ratele si vanatorii.

Dupa amiaza, in amfiteatru vor ajunge si tamburasii e la Novi Sad, dar si tamburasii Liceului „Dositei Obradovic” din Timisoara.

Iata mai jos programul complet al zilei de 1 Iunie, in Parcul Copiilor din Timisoara!

JOC ȘI COMUNITATE Demonstrații cu ISU, IPJ, IJJ, ANA și Crucea Roșie; prezentarea echipamentelor și a tehnicilor de intervenție; exerciții demonstrative cu câini și expuneri de tehnică de intervenție; prezentări AQUATIM; plimbări cu trotinete și biciclete împreună cu STPT
JOC PE APĂ Plimbări ghidate cu vaporetto (plecări din oră în oră, din stația Pârvan)
JOC ȘI NATURĂ Ateliere ecologice cu materiale reciclabile, „Ițe încâlcite” – povești cu semințe și hârtie reciclată
JOC ȘI CREATIVITATE Ateliere creative, jucării din lemn
JOC ȘI POVEȘTI Teatru de păpuși și ateliere de lectură în compania Editurii Nepsis, singurul editor local de carte pentru copii
JOC ȘI SPORT Activități sportive pentru copii și un campionat de „Rațele și vânătorii”, de la ora 11:00
JOC LA SCENĂ Spectacole pentru copii, la Amfiteatru, de la ora 9:45. Spre seară, după tamburașii de la Novi Sad, pe la Amfiteatru vor trece tamburașii Liceului „Dositei Obradovic” din Timișoara, precum și spectacolul pentru copii „Iovan Iorgovan”, cu coregrafie și muzică live, în interpretarea Ansamblului Timișul Junior, pe care îl vom revedea într-un spectacol dedicat, de la ora 18:00.

Programul se incheie la 19:30, „in lumea lui Disney”, cu proiectii si melodii din filmele Disney, interpretate de corul „Ion Romanu”, al Filarmonicii „Banatul” din Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Că IDIOTII LUI Robu au luat niste CLOCITOARE😡Pariu ca nicicare din ei NU au cdrculat vreodata cu ele vara?!
    FUNCTIONARI IDIOȚI…