Plimbare cu tramvaiul turistic si vizita in depou, la Timisoara. Scoala Altfel la STPT

TIMISOARA. Elevii si profesorii din Timisoara pot afla tot felul de lucruri interesante legate de transportul in comun din Timisora, in perioada in care se desfasoara Scoala Altfel.

Reprezentantii STPT deschid portile institutiei, intre 27 februarie si 3 martie, si ii invita pe toti cei care doresc sa cunoasca si altfel transportul in comun sa ii viziteze.

STPT poate pune la dispozitia doritorilor, in limita disponibilitatii si programarii prealabile, tramvaiul turistic TramTur care poate realiza circuitul Piata Libertatii – depoul Dambovita si retur la punctual de plecare din Piata Libertatii, pe durata desfasurarii programului Scoala Altfel, in intervalul orar 08 00- 16 00.

Intregul program dureaza aproximativ 2 ore si are ca punct de plecare staţia de tramvai din Piata Libertatii, sensul de deplasare spre Piata 700. De aici, cu ajutorul tramvaiului turistic, elevii vor calatori spre Depoul din bulevardul Dambovita, nr.67 unde vor vizita incinta si se vor familiariza cu activitatea colegilor nostri din diferite sectii/departamente – Sectia Tramvaie, Sectia Auto-autobuze electrice, Sectia Troleibuze etc. „, transmit reprezentantii STPT.

Rezervarea locurilor se poate face incepand cu data de 06.02.2023, la numarul de telefon 0768 329 681, urmand a confirma calatoria printr-o solicitare adresata Societatii de Transport Public Timisoara, la adresa de email: [email protected] Din motive de siguranta, capacitatea recomandata pentru o calatorie este de maximum 30 de elevi cu insotitori, pe circuit.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. spagatini spune:

    la scoala altfel va invata controlorii STPT cum sa furati din buzunare si soferii cum sa sifonati motorina