Noutati :

Plata taxelor si impozitelor va fi mai usoara pentru contribuabili. Ce decizie a luat Ministerul Finantelor?

11 februarie, 2016 - 01:16 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Ministerul Finantelor Publice va implementa din acest an o noua platforma online prin care contribuabilii isi vor putea plati mai rapid taxele, atat cele la stat, cat si cele la bugetele locale. O data exacta a lansarii platformei nu a fost stabilita, insa au fost semnate protocoalele necesare.

Ministerul Finantelor Publice a semnat acordul de licentiere a Trezoreriei Statului ca acceptator de plati electronice cu doua tipuri de carduri in conditiile stabilite de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 146/2002 privind formarea si utilizarea resurselor derulate prin Trezoreria Statului. Proiectul va dezvolta o componenta dedicata platii cu cardul, prin intermediul careia contribuabilii vor putea efectua plata online a tuturor tipurilor de impozite si taxe atat la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurarilor sociale de stat, cat si la cele administrate de alte institutii publice. Contribuabilii nu vor plati comisioane la tranzactii.

Implementarea sistemului de plata online, inclusiv extinderea serviciilor de internet banking ale Trezoreriei Statului, se va realiza din fonduri europene.

Citeste mai multe: AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...