Plata facturii pentru clientii Aquatim fara certificat verde

TIMISOARA. In contextul introducerii obligatiei publicului de a prezenta certificatul verde la intrarea in institutiile publice, Aquatim a luat masuri pentru a-i servi si pe clientii care doresc sa plateasca factura de apa la casieriile societatii, dar nu au certificatul.

Mai precis, casieria de pe str. Oituz a fost amenajata astfel incat clientii care nu au certificat verde sa poata achita facturile fara a fi nevoiti sa intre in incinta casieriei. La celelalte casierii, de pe str. Treboniu Laurian si de pe str. Enric Baader, precum si la Centrul Relatii Clienti, accesul publicului este permis doar pe baza certificatului verde. Plata facturii se poate face si on-line folosind platforma de client de pe site-ul www.aquatim.ro, transferul bancar sau serviciile de internet banking ale bancilor partenere. in plus, mai poate fi achitata si prin serviciul Pay-Point din magazine, serviciul Westaco Express din benzinariile OMV si la ghiseele bancilor partenere care permit accesul nelimitat pentru clienti.

Clientii care doresc sa obtina un aviz tehnic sau sa depuna actele pentru incheierea contractului pot sa trimita documentatiile prin intermediul site-ului www.aquatim.ro. Pentru a face o sesizare, clientii pot apela numarul de Call-Center, 0356 914 sau pot folosi butonul ”Sesizare problema” de pe prima pagina a site-ului.

De asemenea, reamintim clientilor ca 0356 914 este numarul unic la care pot apela pentru a face o sesizare sau pentru a solicita diverse informatii referitoare la activitatea Aquatim. Vechile numere de telefon alocate dispeceratului nu mai sunt disponibile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...