Opinia Timisoarei

Planuri pentru o parcare cu 300 de locuri langa viitorul stadion ‘lego’ din Calea Buziasului. Primaria Timisoara cauta o firma care sa faca studiul de fezabilitate

TIMISOARA. Dupa ce marti 4 firme s-au inscris in cursa pentru castigarea contractului de 25 de milioane de euro pentru construirea viitorului stadion de tip ‘lego’ din Calea Buziasului, miercuri Primaria Timisoara prin Timpark a lansat licitatia pentru gasirea unei firme care sa faca prima documentatie pentru o parcare in aceeasi zona.

CITESTE SI: Contractul ajuns la 25 de milioane de euro a devenit interesant. 4 firme vor sa construiasca stadionul de tip lego din zona Buziasului, la Timisoara 

Conform planului, parcarea ar urma sa se amenajeze in vecinatatea viitoarei arene, in zona industriala.
Potrivit anuntului postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, parcarea ar trebui sa aiba 2 etaje si terasa circulabila si sa poata adaposti pana la 300 de autoturisme de cel mult 3,5 tone.

Studiul de Fezabilitate ar trebui sa prevada solutii pentru racordarea la reteaua stradala existenta, reconfigurarea intregului spatiu, amenajarea de spatii verzi si pietonale.

Valoarea estimata a contractului pentru intocmirea documentatiei SF este de 198.340 lei fara TVA, adica aproape 50.000 de euro cu TVA.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 15 noiembrie.

Exit mobile version