Noutati :

Planul Urbanistic General. Eficienta si Reabilitare. ORIZONT 2020 – un simpozion organizat de CCIAT

30 aprilie, 2015 - 02:56 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: ECONOMIC
0

Pentru publicul profesionist si cel avizat, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in data de  8 mai 2015, cu incepere de la ora 1100, in Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri, simpozionul cu tema:

”Planul Urbanistic General. Eficienta si Reabilitare. ORIZONT 2020″

dedicat promovarii si prezentarii unor subiecte de interes privind viziunea autoritatilor asupra Planului Urbanistic General, reducerea consumului de energie si eficienta energetica.
afis universul casei tale
Vor sustine prelegeri specialisti de renume, arhitecti si constructori, antreprenori, audotori energetici, reprezentanti ai directiilor de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Timisoara si Consiliului Judetean Timis, servicii deconcentrate din domeniu, cadre universitare de la facultatile de profil ale Universitatii Politehnica Timisoara:
* PLANUL URBANISTIC GENERAL (PUG) CA INSTRUMENT DE REFLEXIE A TENDINtELOR LEGATE DE REABILITAREA FONDULUI CONSTRUIT – Arh. Sorin CIURARIU, Director Directia de Urbanism, Primaria Municipiului Timisoara

* ARHITECTURI DIN VESTUL ROMANIEI, PREMIATE IN ULTIMII ANI  – Arh. Vlad Alexandru GAIVORONSCHI, Presedinte, Ordinul Arhitectilor din Romania – Filiala Teritoriala Timis

* SIGURANTA SI DURABILITATEA FONDULUI CONSTRUIT SUB EFECTUL SCHIMBaRILOR CLIMATICE  – Prof.dr.ing. Dan DUBINA, Membru Corespondent al Academiei Romane, Director  Dept. Constructii Metalice si Mecanica Constructiilor, Facultatea de Constructii, Universitatea Politehnica Timisoara

* IMPORTANTA PLANULUI URBANISTIC GENERAL PENTRU PIATA IMOBILIARA DIN TIMISOARA – Arh. Rudolf GRAEF, Director General S.C. Vitamin Arhitects S.R.L.

* UNIUNEA ENERGETICA EUROPEANA, O NECESITATE SAU UN IMPEDIMENT PENTRU ROMANIA? – Ing. Claudiu GEORGESCU, Presedinte Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania

* CASA PASIVA – CASA CU CONSUM ENERGIE APROAPE 0 (Studiu comparativ) – Prof. dr.ing. Valeriu STOIAN, Director Departament Constructii Civile si Instalatii,  Facultatea de Constructii, Universitatea Politehnica Timisoara;  Prof.univ.dr. Ioan ANDREESCU, Decan Facultatea de Arhitectura si Urbanism, Universitatea Politehnica Timisoara  (tema de comunicat).

Pana in prezent, si-au anuntat participarea la simpozion si un numar de 20 de firme, interesate in a face un schimb util si eficient de  experienta, bune practici si informatii, cu specialisti, experti, arhitecti, producatori de materiale de constructii si instalatii, producatori de mobilier, auditori energetici, reprezentanti ai administratiei publice locale din domeniu.

Simpozionul este organizat in cadrul celei de-a patra editii a expozitiei internationale specializata in constructii, amenajari interioare si exterioare, mobilier, instalatii si energie – UNIVERSUL CASEI TALE, care se desfasoara la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, in perioada 7 – 10 mai 2015.

Participarea la simpozion este gratuita pe baza confirmarii pana in data de 6 mai 2015 la tel. 0372 185 247, e-mail: [email protected], Emőke KISS – consultant cameral DREE.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...