Noutati :

Plane spotting la Timisoara! Pasionatii de avioane pot admira si fotografia aeronavele la decolare si la aterizare, pe Aeroportul din Timisoara, la doi pasi de pista! VEZI VIDEO!

5 octombrie, 2011 - 12:12 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Plane spotting se numeste pasiunea unora de a urmari cu orele spectacolul oferit de avioane la decolare si la aterizare. Fotografii inebuniti dupa acest hobby pot fi vazuti in intreaga lume pe marile aeroporturi.

Iubitorii de instantanee cu aeronave au, de acum, usa larg deschisa la Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara.

Conducerea doreste ca prin sustinerea acestui hobby sa apropie publicul de cel mai important aeroport al Romaniei dupa Bucuresti.

Aeroportul a mai facut un pas in cadrul conceptului de deschidere catre public. Dupa nenumaratele evenimente pe care aeroportul  le-a organizat si le organizeaza in continuare, a venit momentul sa ne indreptam  spre pasionatii de arta fotografiei. Vineri, 14 octombrie, avem programata prima sedinta de plane spotting„, a declarat Cornel Samartinean, directorul Aeroportului International Traian Vuia din Timisoara.

Cei pasionati de fotografierea aeronavelor vor fi dusi cat se poate de aproape de aeronave, la doar cativa metri de pista.

Cei interesati trebuie sa stie ca pe site-ul aeroportului din Timisoara, www.aerotim.ro se va publica cu 5 zile inainte un anunt de organizare a unei astfel de sedinte foto. Doritorii trebuie sa se inscrie prezentand o copie dupa cartea de identitate si sa completeze un formular pe care il gasesc pe acelasi site, apoi sa il trimita la adresa [email protected] cu minim 48 de ore inainte. Numarul maxim de plane spotteri este de 10.

Inainte de sesiunea foto, pasionatii de plane spotting vor fi instruiti de reprezentantii aeroportului  cu privire la regulile de fotografiere in incinta aeroportului si vor fi transportati la locatia de fotografiere cu microbuzul aeroportului.

Atentie, insa, este interzisa fotografierea punctelor de contol si securitate, fluxul de control marfa, a salii de sortare a bagajelor si a pasagerilor si personalului aeroportuar.

De asemenea, este interzisa intrarea in aeroport cu arme, explozibili sau alte dispozitive, articole sau substante periculoase.

Video-ul nu poate fi incarcat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...