Opinia Timisoarei

Plan de schimbare a iluminatului public pe 25 de strazi si bulevarde din Timisoara. Vezi lista

TIMISOARA. Consilierii locali din Timisoara vor vota in sedinta de saptamana viitoare, un proiect de hotarare care prevede realizarea studiului de fezabilitate pentru modernizarea si reabilitarea sistemului de iluminat public pe 25 de strazi din Timisoara.

CITESTE SI: Panouri de protectie in sali, nimeni nu se apropie de judecatori si grefieri. Cum se desfasoara procesele la Timisoara in pandemie de coronavirus. Video 

Este vorba despre strazile:

Alexandu Ioan Cuza, Aleea FC Ripensia, Aries, Cluj, Iuliu Maniu, 3 August 1919, Republicii, Revolutiei 1989, 16 Decembrie 1929, Constantin Brancoveanu, Dr. Iosif Bulbuca, General Ion Dragalina, Circumvalatiunii, Drubeta, Eroilor de la Tisa, Gh. Dima, Gh. Doja, Pestalozzi, Mihai Viteazu, Mihail Kogalniceanu, Oituz, Piata Consiliul Europei, Tudor Vladimirescu,Victor Babes.

Este prevazuta schimbarea 2.248 aparate de iluminat si functionarea in baza unui sistem de telegestiune.

Odata implementat proiectul, va scadea consumul de energie de peste 3 ori si va fi redus nivelul gazelor cu efect de sera, sustin reprezentantii Primariei Timisoara.

Valoarea investitiei este de aproximativ 10 milioane lei cu TVA, din care pentru constructii montaj – 8,8 milioane lei. Deocamdata, reprezentantii municipalitatii nu au precizat daca este vorba de atragerea de fonduri europene ori de bani de la bugetul local.

Exit mobile version