Noutati :

Pixuri, creioane, bibliorafturi, capsatoare, plicuri si alte produse de birou de 1 milion de euro. Primele cumparaturi prin Agentia de Achizitii Publice Timisoara SRL, infiintata de administratia Fritz

29 aprilie, 2022 - 09:56 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. A fost lansata prima licitatie de catre noua structura subordonata Primariei Timisoara infiintata in martie de administratia Fritz – Agentia de Achizitii Publice Timisoara SRL.

Se cauta o firma care sa livreze articole de birotica, produse de papetarie si furnituri de birou, valoarea totala maxima estimata fiind de 4.450.840 de lei, adica aproape 1 milion de euro.

Este vorba de accesorii de birou, pixuri, creioane cu mina reincarcabila, mine de rezerva pentru creioane, banda corectoare, capse, bibliorafturi, agrafe de birou, capsatoare, decapsatoare, plicuri ori separatoare pentru papetarie.

Primaria Timisoara vrea un acord cadru pe 3 ani prin care sa achizitioneze aceste produse de papetarie care sunt destinate structurilor din subordine, Centrul de Proiecte, Casa de Cultura, Crese, Directia de Asistenta Sociala, Politia Locala, Directia Fiscala, Filarmonica, Centrul regional de competente si dezvoltare a furnizorilor in sectorul Automotive, SCM.

Data limita pana la care firmele isi pot depune ofertele este 6 iunie.

***

Va reamintim, infiintarea Agentiei de Achizitii Publice Timisoara SRL a fost aprobata in luna ianuarie cu scandal in Consiliul Local.

Aceasta Unitate Centrala de Achizitii, in fapt o societate comerciala cu raspundere limitata in subordinea Primariei Timisoara, va gestiona achizitiile privind tehnologia informatiei (hardware, software, cartuse de imprimante si fotocopiere, , servicii mentenanta IT, diferite sisteme informatice), managementul cladirilor de birou/facilitatilor (produse de ingrijire si curatare, servicii de curatenie, articole igienico-sanitare din hartie, inclusiv hartie igienica, etc), servicii profesionale (medicina muncii, training si altele asemenea), dar si privind energia (electricitate, incalzire gaz, combustibil pentru incalzire si alte achizitii care pot fi incluse in aceasta catogorie) si management birou (produse de papetarie si furnituri de birou si alte asemenea).

UCA are prevazuti in organigrama 7 angajati, dintre care doi directori, iar cheltuielile totale estimate pentru anul 2022 se ridica la peste 1,3 milioane de lei. Angajatii nu sunt experti in domeniul achizitiilor publice. Consilierii locali, altii decat cei ai USR + Raul Ambrus, s-au opus infiintarii acestei structuri.

Va reamintim, Guvernul Romaniei, printr-un proiect pilot derulat de Agentia Nationala pentru Achizitii Publice, s-au infiintat trei Unitati Centrale de Achizitii in tara, care sa deserveasca autoritati locale, prima fiind la Timisoara, iar celalalte doua la Consiliul Judetean Sibiu si Consiliul Judetean Harghita. Diferenta este ca in cadrul celor doua consilii judetene, entitatile au fost infiintate ca structuri proprii, nu ca societati cu raspundere limitata, asa cum s-a intamplat la Timisoara.

FOTO: directorarticole.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Doar atat? Nici macar o parada LGBT+ ca lumea nu se poate organiza cu banii aia.

  2. Fritz, 1 milion de euro??? Dute-n … c……