Noutati :

Pilotii din Timisoara, sportivii de top premiati la Gala Automobilismului Romanesc

27 februarie, 2017 - 07:08 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Cu siguranta sportul pe patru roti din Timis are un viitor foarte frumos.

Medaliatii din Campionatul de Automobilism din Judetul Timis, cea mai longeviva competitie de gen din tara, au primit premii si au fost in centrul atentiei la Gala Nationala a Automobilismului Romanesc.

Asii raliului din Banat, indiferent de varsta, au avut un 2016 de exceptie, iar acest lucru a fost evidentiat si la gala amintita.

Mihai Preunca, auto, 14 ani, campion la debutanti in Timis, Victor Nagy, 10 ani, karting, Eduard Koenig, 7 ani, karting, alaturi de experimentatii Sergiu Tirla, Adrian Marcovici, Daniel Preunca, dar si de Marius Giurisici, castigator a doua etape de Cupa Europeana de Raliuri de Orientare clasa speed trial, au fost declarati SPORTIVI DE TOP ROMANI pe 2016 la Auto & Kart.

Presedintele ACR Romania, Constantin Niculescu, a felicitat delegatia Timisului pe care a dat-o ca exemplu pentru performantele din 2016, dar si din ultimii ani, iar campionatul Judetean de Automobilism si karting Timis a fost laudat pentru longevitate.

Ne-am simtit privilegiati de conducerea ACR  si ne-am bucurat pentru onoarea care ni s-a facut cu ocazia acestui Top national. Multumim la randul nostru celor care apreciaza, respecta si sprijina acest sport, precum si tuturor pilotilor din judet, care duc Timisul tot mai sus in aceasta lume minunata a sporturilor pe patru roti”, ne-a spus inimosul Ladisalu Giurisici, unul din „parintii” campionatelor de raliuri din tara noastra.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...