Piedica din calea mitingului de la Timisoara pentru Centura de Sud! Ce sloganuri NU trebuie sa strige protestatarii?

<> on February 17, 2009 in Fort Lauderdale, Florida.

TIMISOARA. Lipsa unei centuri in jurul Timisoarei il nemultumeste profund pe primarul Timisoarei, dar si pe timisoreni, asa ca edilul a anuntat inca din iarna ca intentioneaza sa organizeze un super-miting de protest.

Robu spune ca nu a renuntat la idee si ca, deoarece vremea este capricioasa, a tot amanat acest protest care ar fi prima astfel de manifestare organizata de un primar de oras.

Nu am renuntat la ideea de miting. Nu ma pot hazarda chiar asa, ati vazut cum e prognoza. Se schimba vremea. O sa consult un buletin meteo mai credibil, ca sa infaptuim un miting. Stiu ca pentru centura va veni multa lume. S-ar putea ca mitingul sa nu aiba dimensiunea in acord cu dorinta timisorenilor”, a spus Robu.

Robu a spus ca nu se doreste a fi un miting in care sa se strige lozinci impotriva Guvernului Romaniei si a premierului Victor Ponta.

Nicolae Robu a promis inca din campania electorala din 2012 ca va contribui la construirea centurii de sud a Timisoarei. El a spus ca s-a bazat, facand aceasta promisiune, pe sprijinul Guvernului Romaniei, insa sprijinul s-a lasat asteptat.

Centura de sud a Timisoarei a fost trecuta in Masterplanul de Transporturi pentru perioada 2015-2020, insa nu se regaseste printre soselele ce vor fi facute cu prioritate in Romania in urmatorii ani.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. ion spune:

    Propun sa o angajeze pe Romica Jurca pe post de viceprimar

  2. Babba spune:

    Asta e cumva un populism ieftin ?