Noutati :

Picnic, spectacole de teatru si dans si multa veselie, la Ziua Majoratilor din Timisoara. Cand are loc evenimentul?

29 aprilie, 2016 - 01:58 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Ziua de 7 mai este una plina de activitati, pentru tinerii din Timisoara. Pentru prima data, este organizata Ziua Majoratilor Timisoara, eveniment dedicat celor care implinesc anul acesta 18 ani.

Startul evenimentelor se da la ora 11, atunci cand pe scena va urca orchestra „Timisoara Big Band”. Artisitii vor canta de la muzica usoara, pentru tineret la disco sau muzica de film. Vor urma apoi momente de dans sportiv si coregrafie, spectacole de teatru, dans popular romanesc si zumba, toate sustinute de elevii de liceu din Timisoara. Orchestra de tineret a Casei de Cultura a Municipiului va prezenta un concert pe teme muzicale din filme celebre si hituri pop aranjate intr-o maniera simfonica.

Iata programul evenimentului:

11:00 Orchestra „Timisoara Big Band” a Casei de Cultura a Municipiului
12:00 Liceul cu Program Sportiv „Banatul” – demonstratie de zumba
12:30 Colegiul National Banatean – musical prezentat de trupa de teatru in limba engleza a scolii, Heaveny Hell, trupa de dans popular romanesc, momente muzicale, dans sportiv
13:00 Colegiul de Arta „Ion Vidu” – trupa „Fancy Pants”, monolog „Harpagon” din Avarul de Moliere, moment coregrafic, monolog „Bianca” din Pisica Verde de Elise Wilk, muzica usoara
13:50 Liceul Teoretic Grigore Moisil – piesa de teatru cu trupa „Persona”
14:30 Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” – moment muzical
14.40 Orchestra de tineret a Casei de Cultura a Municipiului Timisoara

In continuarea programului, CHECK-OUTimisoara – Capitala Tineretului din Romania ii invita pe timisoreni la un maraton cultural, in patru puncte din oras. Tinerii parinti sunt asteptati sa deseneze in Parcul Copiilor, tinerii si intreaga comunitate sunt invitati la un picnic cultural in Parcul Justitiei, o sesiune de improvizatie muzicala in Piata Unirii si lectii de dans in Piata Libertatii.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. şi multă mizerie după :))) tipic românesc 🙂