Picnic in my Town: Iulius Town Timisoara celebreaza un an de experiente inedite

Timișoara. Pentru a marca un an de la inaugurare, Iulius Town a pregătit un weekend aniversar cu o mulțime de surprize. Timișorenii pot savura delicii rafinate, se pot bucura de concerte pline de ritm și pot râde copios la show-ul de stand-up comedy. Copiii vor lua parte la ateliere speciale și la teatru de păpuși, iar pasionaţii de cumpărături pot profita de ofertele aniversare pregătite de magazinele din Iulius Mall. De asemenea, clienții sunt răsplătiți cu peste 3.000 de premii instant. Mai multe detalii găsești pe site-ul Iulius Town.

 Spectaculos, efervescent și extraordinar a fost primul an de Iulius Town. În același ton va fi și weekendul acesta, pentru că la Picnic in my Town timișorenilor li s-a pregătit un întreg maraton de evenimente.

Vineri, de la ora 17.00, și sâmbătă și duminică, de la ora 16.00, copiii pot participa la ateliere de gătit alături de chef Georgeo Andrei, dar li s-au pregătit și ateliere de creație și teatru de păpuși. De asemenea, în parc își vor face prezența și statuile vivante și mascota Iulius Town, cu care timișorenii vor face cunoștință pentru prima dată.

Momentele de entertainment vor continua întregul weekend. Sâmbătă, de la ora 20.00, pe terasa foodcourtNatanticu și Alex Zob vor stârni hohote de râs cu un show de stand-up comedy, iar de la ora 21.00Vița de Vie îi așteptă pe timișoreni în Iulius Gardens cu un concert plin de energie. Duminică13 septembrie, de la ora 19.00, pe scenă vor urca The Mono Jacks. Toate acestea vor fi completate de un concept yummy de festival street food, unde pofticioșii se vor delecta cu preparate delicioase, de la burgeri și tacos, la cea mai mare Pavlova pregătită de chef Foa. Iar cei care doresc să plece acasă cu amintiri simpatice își pot face poze la photo corner-ul „Gravity Room”, situat în Piațeta Intersport.

Pregătite cu oferte aniversare sunt și brandurile din Iulius Mall, care propun reduceri speciale pentru acest weekend. Oferta completă poate fi consultată în catalogul online de pe site-ul Iulius Town TimișoaraCumpărăturile aniversare prelungesc sesiunile de shopping pentru că Iulius Town ți-a pregătit 3.000 de premii instant. Pentru mai multe detalii, urmărește-ne pe pagina de Facebook Iulius Town și pe cea dedicată evenimentului, Picnic in my Town.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...