Noutati :

Piata premium din sectorul constructiilor – tot mai accesata de clientii care pun accent pe calitate

20 septembrie, 2018 - 05:20 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

Piaţa premium, atât din Vestul ţării, cât şi din capitală devine una tot mai accesată de clienţii care sunt atenţi la calitate şi la noutate. În contextul creşterii economice a sectorului imobiliar, Tempini România se extinde. În Timişoara, showroom-ul de pe Calea Aradului 115 se transformă într-un Design District – un spaţiu care va cuprinde noi branduri atent selecţionate. Compania pregăteşte lansarea unei game de produse dedicată centrelor WELNESS & SPA, aduce în exclusivitate, pe piaţa din România mobilier şi obiecte de iluminat create de faimosul designer Timothy Oulton (inaugurare este pregătită pentru primăvara anului viitor). În acelaşi timp, compania anunţă primul brand extern grupului Tempini care se alătură acestui Design District. Este vorba despre brandul Sport Concept, lider local în echipamente sportive. Noul concept de Design District reprezintă alăturarea brandurilor ce oferă unui om o experienţă premium completă în ceea ce priveşte un stil de viaţă confortabil şi sănătos.

Experienţa clienţilor în ceea ce priveşte un brand este un element foarte important în menţinerea şi dezvoltarea unei afaceri. Totodată, elementul cheie al unei afaceri care creşte progresiv este menţinerea loialităţii acestora şi satisfacerii preferinţelor clienţilor. În ceea ce priveşte produsele din sectorul imobiliar, Tempini a mizat pe inovaţie. Această miză a fost, în special, un act de curaj şi puţină nebunie, deoarece în anul 2009, la intrarea brandului în România, piaţa nu era pregătită pentru segmentul de produse premium pe care firma îl punea la dispoziţie. Produsele se ridicau la standarde de calitate occidentală, cu un design estetic ce ţinea de avangardă, însă un mic procent dintre consumatorii români erau formaţi, la vremea aceea, în spiritul calităţii cu care Tempini intra pe piaţa din România. Odată cu depăşirea crizei economice şi cu dezvoltarea sectorului rezidenţial, consumatorul român a devenit mult mai critic, iar aşteptările au început să crească. Anual, brandul a adus noi produse în portofoliu şi-a îmbunătăţit serviciile şi datorită cererii din capitală, a deschis un punct de lucru la Bucureşti. Ideea unui Design District vine în contextul pieţei actuale şi a maturităţii la care aceasta a ajuns.

Confort, sport şi sănătate – miza noului sezon Tempini

În perioada următoare, Tempini îşi extinde gama de produse şi pregăteşte amenajarea unui spaţiu dedicat produselor Wellness&Spa, saune, băi turceşti, căzi cu hidromasaj. De asemenea, Tempini aduce în primăvara viitoare pe piaţa din România, brandul britanic Timothy Oulton. Tehnicile de fabricare tradiţionale folosite în obţinerea obiectelor de mobilier moderne, semnate T. Oulton, plasează brandul britanic în topul produselor premium.

Şi pentru că un stil de viaţă sănătos şi confortabil, înseamnă mişcare zilnică, compania anunţă în acest sezon primul brand extern grupului Tempini care se alătură acestui Design District. Este vorba despre brandul Sport Concept – lider zonal în comercializarea de echipamente sportive profesionale, în special dedicate sporturilor de iarnă. În acest fel Tempini defineşte o experienţă completă: o alăturare de servicii care vin în urma unor cereri naturale ale pieţei, orientată spre confort şi sănătate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...