Pianul va rasuna intr-un loc inedit din Timisoara! Iubitorii muzicii clasice, asteptati la un eveniment deosebit

TIMISOARA. Muzica clasică ajunge în locuri atipice în această toamnă. Turneul Classic Unlimited continuă marți, 7 noiembrie cu al cincilea oraș, Timișoara, iar locul ales este magazinul Pegas din Shopping City Timișoara.

Prin această inițiativă, pianistul român stabilit în Germania, Bogdan Vaida, aduce în țară un concept de succes în Germania prin care își propune să le arate oamenilor că arta și cultura pot fi descoperite în locurile în care ne trăim viața de zi cu zi: hale, magazine, berării, librării, ateliere de reparații, cetăți, birouri, tipografii.

Intrarea la concerte este liberă în limita locurilor disponibile, iar fiecare participant decide care e suma pe care o direcționează pentru susținerea turneului Classic Unlimited.
Concertul va începe marți la ora 19:00.

În cadrul turneului Classic Unlimited pianistul Bogdan Vaida va interpreta Noctura op. 48 nr.1 de Frédéric Chopin, Toccata de Sigismund Toduță, Rapsodia ungară nr.2 de Franz Liszt și Tablouri dintr-o expoziție de Modest Mussorgski. Pentru ultima operă vor exista și elemente vizuale care îi vor ajuta pe participanți să intre în atmosfera concertului.
Mai multe detalii despre eveniment puteți citi AICI.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...